Cartell complet Festivern 16/17!!

Festivern 16 17 cartell complet

Aquest matí per sorpresa circulava pels whatsapps de mig món el cartell del Festivern 2016/17. Cercavila fa públic el cartell del festival d’hivern més important a crit de “Ha arribat l’hora d’encendre la flama, comença el compte enrere. El Festivern 2016/2017 ja és una realitat! #festivern1617 #hopetaremtot, ho petarem!!!!

El Festivern és molt més que música, molt més que un festival. Enguany podrem gaudir a Tavernes de la Valldigna de 33 bandes, dj’s, correbars, concurs de paelles, vermut musical, triatló de pingüins, pilota valenciana, futbol, basquet, volei i per primera vegada a la història: Entraeta Festivernera.

Line up: Auxili, Talco, Los Chikos del Maíz página, New York Ska-Jazz Ensemble, Mafalda, Train To Roots, Itaca Band, Pirat’s Sound Sistema, Doctor Prats, Atupa, La Trocamba Matanusca, Rondalla Primer de Maig, ESiR, Buhos, La Raíz, Ebri Knight, Mellow Mood, Tremenda Jauría, The Dance Crashers, Animal, Inèrcia, Voltor, Tesa, Atzembla, Escala i Corda (dj set), Xavi Sarrià i Feliu Ventura, El petit de cal eril, La Fístula Vallkànika, Herba Negra, Skatuttipresto, Sva-Ters, Meteor i Kontaminació Akústika.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €