UY Albert! El ballarí fa un pas endavant a Youtube

UY Albert!UY Albert! és el canal del youtuber i ballarí valencià, Albert Cornelles. És d’Alzira (Ribera Alta) i és famós per haver participat al reality Fama ¡A bailar!. Corria l’any 2010 i era la tercera edició del programa de ball. Este valencià afincat a Madrid, amb només 20 anys, es colà entre els sis finalistes. Aconseguí, a més, ser un dels favorits de l’edició junt amb la seua parella de concurs, Yohara. Han passat només 6 anys, però els suficients com per a què canvien els estilismes, els referents i els canals per consumir entreteniment. De la televisió a Youtube, UY Albert! té ja més de 220 mil seguidors.

Després del seu pas per Fama ¡A bailar! 3, Albert decidí canviar la terreta per Madrid i començar a fer carrera com a ballarí. Entre passos, assatjos i coreografies, Albert volgué complementar la seua formació física en una de creativa: estudiar disseny gràfic i crear el seu canal a Youtube. A UY Albert! hi ha de tot, però destaca una secció original, el “Mira qué youtuber baila!“,on ensenya a ballar a diversos youtubers.

Albert s’ha convertit en un autèntic ambaixador del País Valencià. Per això, a banda del seu accent de la terreta en parlar castellà, ha fet uns quants vídeos sobre paraules i expressions valencianes. A UY Albert! trobaràs també desenes i desenes de moments on telefona a la seua família i amics amb qui conversa en la seua llengua materna.

No obstant, el seu canal ho és també de varietats, per això s’hi troben tags (etiquetes per identificar continguts) habituals en la xarxa de vídeos. UY Albert! ha penjat clips on prova dolços i llepolies d’altres països, challenges, room tours, anècdotes personals, unboxing‘s Vblogs i gameplays de Los Sims.

El vídeo més reproduït és la paròdia del videoclip de ‘Sorry’, un tema del canadenc Justin Bieber. En este cas, canvia la paraula “Sorry” per “Choni” i la lletra és una paròdia de la cultura “choni”. El segon més vist, en canvi, és el Vblog on Albert i uns quants companys del programa visiten la casa de Fama ¡A bailar! sis anys després.

UY A lbert! també està present a Twitter i Instagram, on sovint penja fragments de vídeo dels seus assatjos i classes de ball. Este és Albert, un addicte al mòbil confessat i un ambaixador del talent valencià a Madrid.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €