Estrenem “Jo no cante per la veu” de Xaluq

xaluq jo no cante per la veu folk

Reneix l’olivera com reneix la cultura, el ball, la música d’un temps on reposaven enterrades esperant que algú les cridara per tornar a brotar. La terra i la tradició esdevenen els elements místics que descriuen la relació entre una xiqueta i el seu uelo, un teló de fons que els evocarà a l’eternitat. Així explica Xaluq, el seu nou videoclip de la cançó “Jo no cante per la veu” del disc Empelt (Mésdemil, 2016).

Xaluq ha comptat amb un gran elenc de persones per configurar aquesta peça audiovisual, com és el cas d’Isabel Mayor que “ens va cosir els vestits originals d’època de les llauradores”, i “Jamir” ens va proporcionar els barrets de camp. O el grup de danses “Panxa Pelà” de l’Espai País Valencià ens va ballar la coreografia original de Salva Vidal Ferragut, i la gent de la banda “La Valenciana” també de l’Espai País Valencià es va oferir voluntària per a fer d’extres“.

Sense més vos el deixem, en exclusiva, per poder gaudir d’aquesta història gravada a Besalú (Girona) i rodada per Didac Sáez: “XaluqJo no cante per la veu“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €