Qui va enguany a la 5a edició del Festardor?

festardor 2017Non Servium, Boikot, Narco, Riot Propaganda, Gatillazo, Desakato, Def Con Dos, Los de Marras, El Último Ke Zierre, KOP, Rat-Zinger, Ebri Knight, Gritando En Silencio, Poncho K, Sons of Aguirre, Iratxo, Dakidarria, Vadebo, Pirat’s Sound Sistema, Prozak Soup, Funkiwis, Atupa, El Niño de la Hipoteca i Ferran Exceso, Sva-Ters, La Desbandada, El Tio de la Careta, Pau Alabajos, Gatibu, Andreu Valor, Pupil·les, Tesa, Malonda, Subversa, Voltor i Deseriesón són els artistes confirmats per a la 5a edició del Festardor. El festival de rock enguany se celebrarà els pròxims 12, 13 i 14 d’octubre a Bétera (Camp de Túria).

Aquesta nova ubicació està situada més concretament en el polígon industrial de Bétera, pròxima a la zona urbana. El Festardor d’enguany disposarà de 2 grans escenaris i comptarà també amb una àmplia zona d’acampada gratuïta al costat del recinte de concerts. A més, la zona de concerts i acampada estarà comunicada amb la localitat amb un servei de llançadora d’autobusos de manera continuada.

En aquesta 5a edició el Festardor ha organitzat multitud d’activitats culturals paral·leles com xarrades, monòlegs o concerts acústics que aniran confirmant-se. Les entrades anticipades ja estan a la venda a la web del festival i en la teua oficina de Correus més propera. El seu cost és de 18,50€ + despeses de distribució. Estigueu atentes a les xarxes socials de la Tresdeu perquè pròximament tindrem sorpreses relacionades amb aquest festival!

Foto de portada: Alex Belza

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €