Mos Maiorum (o els costums dels nostres avantpassats)

Mos Maiorum a Las Naves el 4 de novembre

Mos maiorum és un dispositiu escènic que aborda, de forma clara i directa, la temàtica de la immigració, i més en concret els casos de la frontera entre Espanya i el Marroc. Amb Ireneu Tranis, Mariona Naudin i Alba Valldaura, la peça se centra en els casos de la frontera entre Espanya i el Marroc, perquè, segons asseguren les protagonistes, abans de fixar-nos en el que passa fora hem de saber el que passa en “les nostres” fronteres.

L’ANTIC TEATRE AL GREC 13-16.07.17 – COL·LECTIU MOS MAIORUM Mos Maiorum (el costum dels avantpassats) from Antic Teatre BCN on Vimeo.

El públic, part de l’experiència

Per a parlar de tot açò, Ireneu Tranis, Mariona Naudin i Alba Valldaura han articulat un dispositiu escènic que permet abordar la temàtica de la immigració de cara i de la manera més directa possible. Un mecanisme inspirat en els formats documentals i la recerca sociològica però amb una forma artística, poètica i crua al mateix temps, on el públic forma part de l’experiència i l’atmosfera nua fa arribar amb més força els testimoniatges arreplegats en la frontera.

Mos Maiorum o “els costums dels nostres avantpassats” és el nom escollit per a denominar l’operació de cooperació policial organitzada pel Consell Europeu contra les persones immigrants.

Les entrades es poden comprar entrant en aquest enllaç:

https://www.ticketea.com/entradas-teatro-mos-maiorum-de-antic-teatre-espai-mutant-las-naves/

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €