Música

Multat per tocar la guitarra al carrer en Falles

Redacció | 15 Març 2018

El músic valencià Borja Catanesi va saltar ahir a l’actualitat per un fet quasi inexplicable. El jove músic va ser multat tal i com explica a la seua pàgina de Facebook per contaminació acústica. Un fet completament contradictori, més encara en temps de Falles on la ciutat és plena de coets, petards, xarangues i sorolls de tot tipus.

El propi artista manifesta la seua estupefacció i la falta de sentit comú de l’ordenança. No és raonable que una ciutat com València no estiga preparada per rebre músics de carrer, sobretot en unes dates tan assenyalades com les Falles.

Ja el passat desembre, denunciava també pel seu compte de Facebook, un altre cas similar. Un músic de carrer anomenat Ion, va ser multat i el seu acordió li va ser requisat.

Borja Catanesi

Borja és un músic de carrer que fusiona funk, rock, reggae i altres estils. Amb la seua guitarra i el seu amplificador ha tocat als carrers de ciutats com Barcelona, Madrid, Utrecht, Arles, Anvers, Rotterdam, Innsbruck, Ferrara… Durant 3 anys ha recorregut Europa i porta tocant al carrer des que tenia 17 anys. El 2015 va guanyar el concurs Feeling the Street una competició internacional de músics de carrer organitzat per Toyota. Aquest guardó el va portar a mostrar el seu art als carrer de Nova Zelanda.

Si voleu donar suport a l’artista podeu ajudar-lo amb la seua campanya de micromecenatge. La música i art al carrer premia amb moments irrepetibles com aquest que es va donar a Eindhoven. Un cantant espontani es va unir a Borja i van crear aquest moment màgic.

, , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.