5 videojocs ‘indies’ valencians

A la indústria dels videojocs és molt complicat eixir endavant amb una bona idea. Les grans companyies centren els èxits, mentre que xicotets desenvolupadors intenten fer-se un lloc. Aprofitant la València Indie Summit que se celebra entre hui i demà a Las Naves de València, repassem 5 videojocs independents valencians. Si vens a Las Naves, podràs jugar a aquests i altres videojocs i votar pel teu favorit.

Deiland – Chibig

L’estudi Chibig, ubicat a València, ha creat el primer videojoc en valencià per a la plataforma PlayStation Network. Deiland és un genial joc d’aventura en el qual hem de prendre decisions i desenvolupar l’ecosistema màgic d’un xicotet planeta.

5 Videojocs

Scrap Riders – Games for tutti

Scrap Riders és un joc d’aventures píxel-art ambientat en un futur cyberpunk. S’hem de convertir en Rast, membre de la brigada de motociclistes Scrap Riders. Hem de fer camí per les grans metròpolis controlades per les corporacions i actuar com a contrabandista per sobreviure als terrenys inundats. L’estudi ubicat a València Games for tutti ha desenvolupat aquest joc per a ordinador.

Path To Mnemosyne – Devilish Games

La companyia de Villena DevilishGames ha llançat el que és el seu segon projecte independent.  Actualment, el projecte es troba en plena fase de desenvolupament en la seua versió per a ordinador i té com a nom Path to Mnemosyne. Una hipnòtica aventura en la que de hem d’avança a través d’un camí. Explorarem la nostra ment i recuperarem els records perduts resolent desenes de imaginatius trencaclosques.

Eternum – Flynn’s Arcade games

Eternum és un videojoc per a ordinador de plataformes amb l’aparença dels jocs arcade dels 80. Els seus creadors, els valencians Flynn’s Arcade destaquen la seua jugabilitat increïble i la seua banda sonora memorable. Té una estètica de 16 bits i un munt d’enemics diferents als seus 25 nivells. Com no podia ser d’altra manera té nivells especials amb final bosses que et faran la vida impossible.

Chaos Mansion – Orenji Games

També situats a València, Orenji Games han desenvolupat Chaos Mansion. Un joc de trencaclosques tipus escape room, focalitzat en la investigació, la mecànica de gestió d’elements i la història. A aquest joc per a ordinador, serem el presoner d’una secta. En despertar-nos en una cel·la, haurem de trobar el camí per escapar abans que els adeptes tornen i ens usen com a sacrifici per convocar al poderós Cthulhu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €