Tots els detalls pels quals hauries d’anar al Feslloch 2018

Ja coneixem tota la informació rellevant del Festival de Música en Valencià Feslloch 2018. Sabem les dates, tots els grups confirmats per dies, i els preus dels abonaments i entrades per dies. Unes entrades per dies que són molt limitades i s’esgoten de seguida així que si en voleu una, no s’encanteu. Si voleu l’abonament tampoc es demoreu massa, perquè aquesta és l’última setmana que el podeu aconseguir al preu actual. Tant els abonaments com les entrades per dia les podeu aconseguir al web del festival. A la imatge podeu observar com s’han organitzat les actuacions per dies.

Més detalls

El preu de les entrades és el següent: Abonament 3 dies, 26 euros. Entrada anticipada dijous, 12 euros. Entrada anticipada divendres, 16 euros. Entrada anticipada dissabte, 16 euros (les despeses de gestió varien segons el preu de la compra).

Però si vols aconseguir un abonament gratuït Tresdeu et dona la possibilitat. Només has de visitar l’Instagram de Tresdeu i seguir les senzilles instruccions per guanyar un dels dos abonaments que sortegem. Teniu una setmana per participar! El Feslloch també premiarà amb dos abonaments a la persona que guanye el concurs de microrrelats. A banda d’un lot de productes d’Escola Valenciana i la samarreta commemorativa del festival.

El Feslloch també comptarà amb el mític correbars pels carrers de Benlloc, amb piscina, amb llista oficial d’Spotify… No dubteu en seguir el perfil oficial del Facebook del Feslloch, on de ben segur, tornaran a promocionar algun concurs.

Ens veiem al Feslloch 2018!

*Foto de la portada de Pepe Girona

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €