Dub Inc. i Zoo faran ballar i botar València sense descans

Queda menys d’un mes per al concert que més esperem dins del cicle dels Concerts de Vivers. El proper 11 de juliol l’emblemàtica banda francesa Dub Inc. arriba a València presentant el seu darrer disc So What. Ja han passat 6 anys des de la seua actuació a La 3. Ara tornen a València aquest 2018, on es trobaran un escenari molt més potent i espai obert. Tant la seua música com el seu missatge han convertit en mítica aquesta banda francesa. Si no els coneixeu no podeu perdre l’oportunitat de fer-vos amb una entrada. Ací vos deixem la seua actuació íntegra al Rototom de 2016.

Vine amb Tresdeu

Si vols vindre al concert participa al sorteig que hem preparat a Tresdeu. Visita el nostre perfil d’Instagram i segueix les instruccions per guanyar una de les 4 entrades en joc. Si no et toca no et desesperes perquè encara pots aconseguir l’entrada anticipada des d’aquest enllaç.

I si Dub. Inc no et sembla prou argument, el concert s’arrodonirà amb les actuacions de Sara Hebe, Zoo i JazzWoman. Sense dubte una nit per a ballar i donar-ho tot.

Diuen de Sara Hebe que és la millor rapera argentina. Ve a València amb el seu potent directe que entrecreua el rap amb molts altres gèneres. Diguem que el rap és la columna vertebral, però les seues bases es nodreixen de la cúmbia, el reggae, el dancehall, la chacarera, el rock, l’electrònica, el funk o el punk.

Segur que rebrà de molt bon gust a JazzWoman compartir escenari amb aquesta figura. Una de les membres de Machete en Boca, presentarà el seu treball en solitari Bagheera. Però la JazzWoman no estarà sola, perquè es mourà amb la crew de Perferia Norte per donar a cap totes les col·laboracions del seu treball.

I quina presentació necessita Zoo? L’única incògnita que ens depara el seu directe és si inclourà els nous senzills publicats enguany. “Robot” i “Omertà” formaran part d’un EP que els de Gandia trauran a finals d’any. Nosaltres ja estem impacients i vosaltres?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €