Confirmat l’imponent cartell per dies de l’Espiga Rock 2018

La localitat de Sueca (Ribera Baixa) acull per cinqué any consecutiu l’Espiga Rock. Enguany el cartell està, per primera vegada, dividit en dos dies. I compta amb una imponent nòmina de grups i artistes la qual porta desvelant-se des del passat mes de març. Finalment durant aquesta setmana s’ha completat el cartell i s’ha oferit la informació sobre quins dies actuarà cada banda. Els dies escollits són el divendres 31 d’agost i dissabte 1 de setembre al recinte de concerts. Les entrades les podeu aconseguir a la web del festival. Aprofita ara i compra l’abonament per només 11 €, després pujarà el preu.

Cartell per dies

Amb ja tots els artistes i grups desvelats sols faltava repartir-los entre els dos dies de festival. Així, el divendres 31 podrem veure una gran varietat d’estils. El punk rock dels veterans Gatillazo i El Último Ke Zierre, contrastarà amb els ritmes urbans de l’emergent JazzWoman. També hi haurà lloc per al folk d’El Diluvi, el hardcore de KOP i la fusió d’estils del nou treball d’Atzembla.

Si el que més t’agrada és el reggae hauràs d’esperar fins dissabte per veure als Auxili. El rock combatiu de Xavi Sarrià i el Cor de la Fera també hi formarà part aquest dia. Distintes branques del rap vindran de la mà dels Prozak Soup i Tesa. També Inèrcia arriba amb nou treball, aprofundint en noves sonoritats del seu punk rock. Finalment el cartell el completa la jove banda d’ska fusió Albuferians.

Concurs

El concurs de l’Espiga Rock es va celebrar el passat 26 de maig amb un gran concert junt als Buhos i La Fúmiga. El Casal Multiusos de Sueca va ser l’escenari on Albuferians, Sumèria, Bescara i Arreu lluitaren per un lloc al cartell. Finalment, els primers es van endur l’honor de tocar al festival i un premi de 850€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €