Consulta el gran cartell del Trovam! – Pro Weekend de Castelló

El Trovam! – Pro Weekend ha donat a conèixer la programació artística completa per a la seua sisena edició. El festival se celebrarà a Castelló entre el 8 i l’11 de novembre. Comptarà amb un gran cartell amb més de 40 noms de bandes i solistes. Els concerts tindran lloc a diversos espais de la ciutat de Castelló. Aquests són l’Auditori, el Teatre Principal, la Plaça Major i la plaça de l’Hort dels Corders.

TROVAM!

Fira Valenciana de la Música

La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend completà la setmana passada el cartell amb més de 20 confirmacions. Entre les quals destaquen Belako, Julio Bustamante i Clara Peya entre les . El cartell definitiu d’aquesta edició de 2018 comptarà amb més de quaranta propostes artístiques.

Com podeu veure al cartell, Modelo de Respuesta Polar, Inèrcia, Mad Robot, Balloon Flights, Cactus, Gin Lemon’s i Carles Pastor són algunes de les incorporacions valencianes. A banda de les ja confirmades com Mafalda, Jonatan Penalba, GEM o Joe Pask entre d’altres. Ja estan a la venda les entrades per al concert de La Habitación Roja. El referent indiscutible del pop-rock valencià, actuarà en l’Auditori de Castelló el dissabte, 10 de novembre. Les localitats per a aquest espectacle ja estan a la venda al preu de 15 euros (més despeses de gestió) prement ací.

A més, artistes d’altres punts de l’Estat també visitaran Castelló. D’aquesta manera, la capital de La Plana vibrarà amb l’energia dels maresmencs Ebri Knight i la seua fusió de ritmes mediterranis, melodies celtes i punk. El duet format per Arnau Tordera (líder d’Obeses) i Magí Canyelles seran altres representants catalans en la Fira. I des de les Illes Balears aplegaran Da Souza i Saïm.

Per últim, arribaran els gallecs Kings of the Beach, els asturians MyVestal i els bascos Amorante i Smile. La música dixie de Tomaccos, el rock ballable de The Rebels, el blues enèrgic de Tina & Joe i l’indie-folk de Fizzy Soup completen la programació artística.

En pròximes dates es confirmaran més detalls com horaris, i ubicacions exactes de cada concerts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €