Ja disponible el nou treball de Mafalda, ‘Palabras forman caos’

Van avisar que el 5 d’octubre eixiria el disc, però finalment ha estat hui quan Mafalda l’ha alliberat. 14 pistes pel seu canal de YouTube s’han desencadenat per totes les xarxes i ja tenim entre nosaltres Palabras forman caos. Mafalda continua creient en el poder de la música, en crear històries i aventures. Així que recomanen escoltar-lo de principi a fi. Ací vos el deixem, dona-li al play i posa’t els cascos.

Mafalda ens prega que no jutgem el disc per la portada ni per la sinopsi. Volen completem el puzle que ens proposa Palabras forman caos. Cada tall parla d’alguna cosa i proposa reptes. Els conceptes són: memòria, família, cuidar, produir, crear, monstre, ídol, plaga, fuig, lluita, prisma i resisteix. Quines són les paraules que formen el teu caos?

Han produït el disc Ángel Vela, Manu Pardo (trompetes i vents) i Adri Ribes (bateries) als LR Estudios, on s’han tornat les idees realitat. Trobareu el disc al complet a la resta les plataformes a partir de demà 5 d’octubre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €