Daniel Rosell ens mostra ‘Les Ombres’ de la melancolia quotidiana

Tercer treball discogràfic del músic i cantautor de Picassent Daniel Rosell, Les Ombres. Este disc l’ha finançat amb una campanya de micromecenatge i ha comptat amb la producció de Ferran Palau i Jordi Matas, que també han treballat amb gent com El Petit de cal Eril.

Serà l’efecte d’haver-lo escoltat durant les tronades d’estos dies a l’interior, als Ports, però Les Ombres transmet un sentiment de tristesa alegre, o d’alegria tristota, com un estiu que finalment no és etern, on no massa lluny de les nits tòrrides hi ha llocs on es dorm amb manteta.

Perquè Les Ombres va precisament d’açò, insistir en el darrere, en el joc d’ombres de la melancolia quotidiana, amb unes cançons pop unes portades per la veu característica de Rosell, sense carregar-les amb arranjaments.

Escolta el disc

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €