El llibre valencià que et conta la història il·lustrada del rock

Història il·lustrada del rock és el títol del llibre d’autoria valenciana que t’explica la revolució del rock que ha suposat el rock des del seu sorgiment a Amèrica del Nord. Dècada a dècada i explicant amb il·lustracions bandes, festivals, cançons i àlbums imprescindibles. El llibre està escrit per la periodista Susana Monteagudo i il·lustrat per Luis Demano. Un llibre pensat no sols per a xiquetes i xiquets, sinó per a totes les edats.

La idea del llibre sorgeix quan Susana buscava un llibre per als seus fills sobre la historia del rock. No el va trobar, així que va optar per fer-lo ella mateixa amb una ajuda inestimable. Luis Demano li va proporcionar les il·lustracions, Ibán Ramón li va donar forma i l’editorial Litera l’ha publicat.

Tal i com hem comentat abans, el llibre és per a xiquets i xiquetes però també per a fans ja crescuts. A més de fer un repàs per la història del rock, aporta informació encicoplèdica dels estils, tècnica, integrants d’una banda, formats, discogràfiques, festivals, tribus urbanes, mitjans de comunicació… A més, Susana es troba molt orgullosa d’incloure una doble pàgina molt important dedicada a les dones del rock. Així pretén inspirar a xiquetes i xiquets en la lluita per la igualtat.

El llibre va ser presentat el passat novembre i la parella ha estat en distints punts de València signant i dedicant el llibre. Ací vos deixem l’enllaç per si vols interessa fer-vos amb un exemplar, i també podeu seguir el Twitter tant de Susana com de Luis. Podeu aconseguir el llibre tant en castellà com en català. Un regal molt encertat per a les festes de Nadal.

Els autors

Història Il·lustrada del RockSusana col·labora en fanzines i programes de ràdio des de molt jove, sobretot a l’edició valenciana de Mondo Sonoro. Des de 2013 s’ha especialitzat en el públic infantil i compta amb diversos llibres entre el qual també destaquem It’s Only Rock and Roll. Aquest amb il·lustracions de la dianenca Marta Colomer.

Per la seua banda l’alacantí instal·lat a València Luis Demano. Entre mols altres projectes Luis ha il·lustrat el cartell del festival La Cabina i el Tenderete. Entre els seus clients trobem a Eldiario.es, El Mundo, ABC Cultural i també la Diputació de València.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €