La creativitat valenciana busca mecenes al Verkami

Actualment hi ha una vintena de campanyes de Verkami des de diferents punts del territori valencià que busquen finançament. Música, tasses originals, il·lustració, documentals… Hem fet una recopilació d’aquells que més ens criden l’atenció, te’ls expliquem i t’animem a fer-te mecenes.

Duestasses

Des de la Torre de les Maçanes (Alacantí), Edu i Gabriela volen llançar aquestes simpàtiques tasses amb quatre dissenys de refranys i dites valencianes. La finalitat és comprar la maquinària necessària per sublimar les tasses i controlar la producció des del País Valencià. Les tasses poden ser de ceràmica o de metall, tria la recompensa que penses oportuna, el teu disseny per a fer-te el teu gotet de café amb llet.

Exopoetics – Crisálida

Exopoetics és un grup de rap d’Alacant format per Dash Shamash (ex Arma Blanca), Bls a.k.a Rigor Mortis (antic integrant de Displomen) i Bambú (Arkangeles). Després de 6 anys fent temes en solitari, al 2019 pretenen llançar el seu 3r àlbum conjunt titulat Crisálida. Els diners dels mecenes aniran destinats a cobrir les despeses de gravació, la fabricació de les còpies físiques i marxandatge i la realització de 3 videoclips.

Miquel Gil – Geometries

«Tothom comença començant», li va dir un dia Joan Fuster a Miquel Gil. Després de 5 anys sense publicar cap treball, Miquel Gil es llança a l’aventura de finançar el seu nou disc Geometries mitjançant micro-mecenetage de Verkami. Hi trobarem cançons de nova composició però també poesia contemporània. Les aportacions es destinaran a la producció i postproducció del disc.

I ❤ MISTAKES

Bernat Moreno a.k.a. Marroiak des d’Oliva vol rellançar el seu llibre d’il·lustracions I ❤ Mistakes una apologia d l’error contada a través d’històries reals. Des de Cristòfor Colom a Darwin, passant per Barbara Streisand. La primera edició ja es va finançar mitjançant Verkami, i després de rebre la negativa de més de 30 editorials per reeditar el llibre s’ha decidit a llançar altra campanya. Amb l’objectiu mínim es cobriran les despeses bàsiques d’impressió, enviaments, impostos i lloguer d’estudi.

En el yunque de la desgracia

Es tracta d’un documental sobre la mestra valenciana Paquita Sanchis. Lliurepensadora, republicana, practicant i defensora del naturisme. Represaliada pel franquisme, va ser condemnada a 6 anys de reclusió major i expulsada de la professió. Dirigit per Alberto Herrero, és un projecte sense ànim de lucre, simplement volen contar una història que consideren mereix ser contada. Necessiten la teua ajuda per finalitzar el rodatge, muntatge, postproducció i promoció. També es farà un homenatge a Paquita.

Diáspora, da cultura percusiva da Bahia

Documental dut a terme des d’Ondara (Marina Alta) sobre la història de la cultura afrobasilera. Les arrels i matrius pròpies que conformaren la seua riquesa rítmica. No és difícil trobar-nos amb una batucada pels carrers però coneixem realment la raó per la qual ho fem? Com ens veuen ells? Dirigit per Cecilio Chaves al capdavant d’un gran equip ens trasllada a Salvador de Bahia. Albert Llobell s’encarrega d’entrevistar i conviure amb personalitats de la ciutat. Després de recollir tot el material necessari a Brasil, necessiten el finançament per acabar de filmar més entrevistes per tot l’Estat i Europa.

Bonus track

Menció especial també mereixen altres projectes, com Som el que vestim amb dessuadores d’atractius dissenys que ja han assolit l’objectiu. També el projecte de Sótano Sellado, el podcasta alacantí de misteri que han llançat un digipack amb motiu del seu 12é aniversari. També des d’Alacant, un projecte per reeditar llibres des atalogats de misteri com The Mothman Prophecies. A Verkami també podem trobar jocs de rol, com Shaidraig projecte d’Asp que a falta d’un mes ja ha assolit l’objectiu. Per acabar el músic valencià Luis Carrillo també ha aconseguit superar el 100% del seu objectiu per finançar el seu primer disc Raíces.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €