Fuig del fred i regala Teatre! La programació dels teatres valencians

Sempre ve de gust gaudir d’una bona obra de teatre, i més si cap, quan fuges del rigor de l’hivern. Els teatres valencians tenen una gran oferta per gaudir d’excel·lents obres aquest hivern. A més, si no et decideixes amb els regals de Nadal, regala teatre, aposta segura. A continuació et descrivim la programació dels teatres valencians per fugir del fred.

Nadal a casa els Cupiello

La comèdia Nadal a casa els Cupiello torna al Teatre el Micalet (València) després de l’èxit de públic i elogis de la crítica de l’any passat. L’obra ambientada a Nàpols, ens conta com la peculiar família Cupiello prepara la Nit de nadal. El matrimoni format per Luca i Concetta, el fill Tommassino i el tiet Pasqualí protagonitzen aquesta comèdia plean de malentesos i embolics.

Pel seu paper de Luca Cupiello, el reconegut actor valencià Josep Manel Casany ha estat guardonat al millor actor als Premis de les Arts Escèniques Valencianes. Si et vas quedar amb les ganes de veure-la el passat Nadal, no perdes aquesta nova oportunitat. Funcions del 12 de desembre al 13 de gener, horaris i venda d’entrades a la web. Si compres hui tindràs un preu especial de 12 €.

Faust

Aquest estiu vos vam informar sobre el càsting d’aquesta obra que ja està representant-se al Teatre Rialto de València des del passat 5 de desembre i ho farà fins el 23 d’aquest mateix mes. Es tracta d’una versió contemporània de Faust l’obra de teatre de Goethe, que barreja actors i actrius amb titelles. Vendries l’ànima a canvi de la joventut eterna i gaudir dels plaers mundanals o accedir al coneixement il·limitat? Aquest és el motor del mite de Faust, Descobreix-ho amb aquesta producció de l’Institut Valencià de Cultura. Horaris, entrades i més informació visitant la web.

TIC-TAC

Què seria del teatre sense musicals? Torna al Teatre Principal de València TIC-TAC, obra dirigida per l’actor, director i dramaturg Carles Alberola. Una producció 100% valenciana coproduïda per la Diputació de València i l’Institut Valencià de Cultura. TIC-TAC és una viatge cap a la redempció entre un pare i un fill, sobre la necessitat de ficció en la nostra vida. En definitiva, una comèdia musical sobre com l’art ens transforma les nostres vides. Del 21 de desembre fins el 20 de gener. Podeu trobar entrades i més informació prement el següent enllaç. Preu reduït per a menors de 35 anys.

Teatre Arniches d’Alacant

El Teatre Arniches d’Alacant ens té preparades dos obres de teatre per aquestes dates. El proper divendres 14 de desembre serà el torn de l’obra didàctica Les 7 diferències. Una obra per a tota la família per conscienciar i ajudar a reflexionar sobre la intolerància i conèixer la diferència. Una setmana després, el 21 de desembre es representarà Mestiza, una nova mirada a la conquesta espanyola d’Amèrica.

Teatre Principal d’Alacant

Continuem en Alacant on el Teatre Principal ens ofereix una interessant proposta per a l’hivern. Aquest dissabte 15, es representarà el drama històric Nerón mitjançant una estructura moderna. Diuen que l’obra et trasllada a la pel·lícula clàssica dels anys 50 Quo Vadis. El diumenge 16 es representarà el musical The Opera Locos el qual narra les passions i anhels individuals d’un grup de cinc excèntrics cantants.

Teatre Principal de Castelló

Aquest mateix cap de setmana, concretament el dissabte 15 pots gaudir a Castelló de l’obra Un tercer lugar. Una representació en xicotet format on sis personatges neuròtics intenten relacionar-se entre si el millor que poden i estimar-se el millor que saben.

El proper 26 de desembre i el 4 de gener hi tindran lloc dues representacions però de caràcter didàctic i familiar. En els núvols i Les aventures de T. Sawyer respectivament, ocuparan el teatre Principal de Castelló aquestes dates.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €