Olaya Alcázar mostra totes les seues capacitats vocals a ‘ReBoRN’

La cantant jazz i soul Olaya Alcázar, una gallega que ha viscut durant uns quants anys a València i ara fa vida a Madrid, publicava esta darrera primavera el seu segon àlbum ReBoRN (The Borderline music), que venia després de Aquella vez que decidí (2015).

Olaya Alcázar té totes les capacitats vocals per a cantar amb ple domini i sense titubejos els estils musicals que més li agraden, sobretot la música pop negra nord-americana dels 90, entre el soul, el jazz i el R&B. Però a voltes les seues cançons pareixen una exhibició ostentosa de les seues cordes vocals, com fetes per impressionar jurats de programes televisius, oblidant que no només es tracta de tindre bona veu.

El disc esdevé molt més interessant quan se n’ix d’eixe rol, quan per exemple amb un acompanyament brut i senzill del trompetista Raynald Colom més unes bases electròniques entona “Revolution”. En moltes cançons se situa a mig camí entre el so dels noranta i un so més contemporani, on la barreja de jazz, soul, electrònica i hip hop és tal que ja no es pot separar el gra de la palla.

Escolta ReBoRN

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €