“Nadie se salva”, la proposta valenciana per a Eurovisió

La carrera per a Eurovisió ja ha començat. Els i les concursants d’Operación Triunfo interpretaran en un gala les 10 cançons candidates. Entre elles, “Nadie se salva” composta pel DJ i productor de Gandia, Garabatto. La cançó interpretada pels “triunfitos” Miki i Natalia va passar el primer tall, i participarà en la gala que La 1 emetrà pròximament. El públic serà encarregat de decidir tema i artista per acudir en maig a Tel-Aviv. Ací podeu escoltar una mostra d’un minut.

Javi Garabatto, comparteix autoria de la cançó amb la cantautora María Peláe i el músic i compositor Nil Moliner, ambdós amb ja experiència en aquest format. De les 10 cançons finalistes podem trobar obres compostes per artistes de renom. Entre els noms veiem India Martínez, Álex Ubago, Morat o Adrià Salas de La Pegatina. Salas ha compost “La venda” també interpretada per Miki. Podeu escoltar la demo de tots els “Eurotemazos” en aquest enllaç. Solament es podran escoltar sencers 48 hores abans de la gala en la web de RTVE.

Garabatto

Fa uns mesos el vam poder veure al programa d’À Punt València Califòrnia, podeu veure ací l’entrevista a partir del minut 11:50. A través de les xarxes socials, Garabatto ha manifestat que en aquest 2019 s’ha marcat com a meta fer-se un nom al terreny pop. Si el voleu conèixer un poc millor, ací teniu una interessant entrevista que va concedir el passat mes de novembre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €