Tremenda Jauría forma equip amb JazzWoman i La Basu per fer un gol al masclisme

Aquest matí s’ha estrenat el primer avançament acompanyat de videoclip del nou treball de Tremenda Jauría. “Akelarre” es el títol escollit del col·lectiu de reggaeton insurgent. El propòsit principal de la cançó és denunciar el monopoli masculí del panorama musical en tots els seus sectors. I per això s’han rodejat de la valenciana JazzWoman i de les basques La Basu i Aneguria, totes tres posant el ritme i la garra al discurs.

“Akelarre” és el primer tast de la nova mixtape que Tremenda Jauría llançarà a principis de febrer. I acte seguit començarà una gira que els portarà moltes ciutats i festivals d’àmbit estatal. Sense anar més lluny, el proper 22 de febrer visitaran Castelló amb el Concert dels 30 anys del Carnet Jove.

Com hem comentat abans, la lletra denuncia la monopolització de l’escena musical per part dels homes. Des dels components de les bandes, producció, management, tècnics… fins i tot als circuits més alternatius. Amb aquesta base és difícil que la música esdevinga un sector segur, divers, inclusiu i corresponsable.

Les Tremenda s’hna rodejat de la valenciana JazzWoman i de les raperes basques La Basu i Aneguria per fer un equip invencible. I precisament un equip de futbol sala femení és protagonista del videoclip. L’al·legoria amb el context del futbol, també un espai heteropatriarcalitzat, ve com anell al dit. Es poden veure a diverses jugadores de la lliga de futbol femení de Carabanchel i la campiona de futbol freestyle Paloma Freestyle. La coreografia ha estat creada per Susu Queen amb ballarines integrants de diversos grups de ball de Madrid.

El videoclip ha estat dirigit per Tremenda Jauría amb la col·laboració d’Álex Rodrigo i Singrima Films, entre d’altres.

Gira Tremenda:

Dates confirmades de la gira

  • 15 de febrer – Oviéu / La Lata de Zink
  • 16 de febrer – Lugo / A Candeloria
  • 22 de febrer – Grau de Castelló / Sala Opal
  • 15 de març – Ondarroa / Beilontzini Kafe Antzokia
  • 16 de març – Iruña / Sala Indara
  • 5 abril – Madrid / Sala But
  • 12 abril – Granada / Sala El Tren
  • 2-3-4 de maig / Villarobledo / Viñarock
  • 13-14 de setembre – Donosti / Donostia Festibala

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €