El Carnet Jove fa 30 anys i ho celebra amb 4 grans concerts

El Carnet Jove compleix 30 anys! I per a celebrar-ho l’Institut Valencià de la Joventut ha organitzat quatre grans concerts en diferents localitats del País Valencià. A més, si disposes del teu Carnet Jove podràs gaudir d’un 50% de descompte en l’entrada. Els concerts tindran lloc a Potries, València, Castelló i Alacant durant el mes de febrer. I el cartell és espectacular: Els Catarres, Mafalda, Nathy Pelusso, Tremenda Jauría, Varry Brava, Atupa… Ací el tens.

Concerts

El dissabte 2 de febrer s’obri el cicle de concerts al camp de futbol de Potries (Safor) amb Els Catarres, Mafalda i La Fúmiga. Dues setmanes després el 16 de febrer, la Sala The One d’Alacant rebrà l’argentina Nathy Peluso. Estarà ben acompanyada pels Atupa amb les últimes cançons estrenades en solitari pel seu membre Fran Yera.

I el divendres 22 de febrer ve el plat fort i hauràs d’escollir entre Castelló i València. La Sala Opal de la capital de la Plana acollirà el concert amb Tremenda Jauría, Buhos, La Sra. Tomasa i Periferia Norte amb JazzWoman. Simultàniament al Ram Club (La Rambleta) de València estaran actuan Varry Brava, Mourn i Joe Pask.

Entrades

Les entrades de cada concert tenen un preu individual de 5€ si tens el Carnet Jove. 10€ sense ell.

Carnet Jove

El Carnet Jove té com a objectiu facilitar a tots els jóvens la seua mobilitat i intercomunicació. Instaurat per l’Institut Valencià de la Joventut, ara fa 30 anys, és un carnet que t’anima a traure el màxim profit al teu temps lliure i obtindre importants descomptes. Et possibilita l’accés a béns i servicis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i semblants. Si tens entre 14 i 30 anys, ambdós inclusivament, el pots obtindre visitant aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €