Activa els subtítols dels Llibres de Sénia! Una aposta per la cultura inclusiva

Els Llibres de Sénia continuen vius. La sèrie booktuber de Tresdeu Media promogut per Las Naves i la Fundació pel Llibre i la Lectura (Full) aposta per la inclusió i ara compta amb subtítols en valencià i castellà. Las Naves, a través de Connecta Cultura, dins de la seua línia de cultura inclusiva, ha impulsat subtitular tots els capítols per fer-los arribar a més persones. Així, a partir de hui, els 8 capítols del projecte booktuber podran ser accessibles tant per aquelles persones que estiguen aprenent valencià com per aquelles persones amb problemes auditius.

Els Llibres de Sénia, conduït per la filòloga i presentador de TV, Sénia Mulayali ha suposat un gran èxit des del seu llançament. La sèrie acumula quasi 30 mil reproduccions a YouTube i són desenes els comentaris interactuant amb les recomanacions de Sénia.

La xarxa Connecta Cultura promou ara incloure subtítols dins d’aquesta línia de foment de la lectura, compartida amb Tresdeu. Connecta Cultura té com a objectiu prioritari acostar aquest contingut cultural a tothom, i amb la inclusió dels subtítols serà més possible. A més, s’impulsarà fer arribar el projecte i activar-ne de semblats a diferents plataformes educatives i entitats socials.

Com activar els subtítols?

El procediment és molt senzill, si segueixes els següents passos i imatges:

  • Escull el vídeo que vulgues veure
  • Passa el ratolí per la banda inferior dreta del vídeo, i polsa sobre una icona quadrada amb unes menudes línies. S’activaran els subtítols per defecte en valencià i apareixerà una línia roja sota la icona. Això vol dir que els subtítols estan activats.
  • Si vols activar els subtítols en castellà polsa sobre la icona amb forma de roda d’engranatge. Llavors polsa sobre «Subtítols», i ahí podràs canviar d’idioma i també desactivar-los. A l’apartat «Opcions» tindràs altres paràmetres per a canviar els subtítols al teu gust.

Reviu la temporada dels llibres de Sénia

Amb una mitjana de durada d’entre 3-4 minuts cada capítol d’Els llibres de Sénia girar al voltant d’un tema d’actualitat, el qual serveix per a recomanar llibres. Ací et facilitem l’accés als articles i programes amb un simple colp de clic. Com veus Els Llibres de Sénia continuen donant sorpreses, no perdes detall i segueix Tresdeu als nostres perfils socials per estar alerta.

Extres

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €