Ja tenim el booktag dels nominats de Sénia!

Al tercer capítol de la sèrie “Els llibres de Sénia”, la booktuber va nominar a tres youtubers per a que completaren el seu booktag. És a dir, Sénia nominà tres youtubers demanant-los que pujaren un vídeo dient quins són els seus 5 llibres preferits en valencià. Els nominats van ser Miss Tagless, Frank Surimi i La Chica de los Rizos Desordenados.

Sénia va obrir la veda i els seus llibres favorits són: Els fruits saborosos de Josep Carner, Mirall trencat de Mercè Rodoreda, Rayuela de Julio Cortázar, Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo i Mor una vida, es trenca un amor de Joan Pla.

Booktag amb youtubers

El primer que van contestar Sénia va ser Frank Surimi. Cap al final d’aquest vídeo pots descobrir quines són les seues 5 obres literàries favorites.

Poc després, la youtuber rulla despentinada va fer la vídeo-resposta a Sénia. La Chica de los Rizos Desordenados va fer un vídeo íntegrament dedicat als seus llibres preferits.

Un poc més s’ha fet esperar Miss Tagless, però ja tenim disponible la seua llista de 5 llibres favorits. Vos recomanem el vídeo per conèixer un poc més a la youtuber de Pedreguer. Segur que t’emportes alguna sorpresa.


I vosaltres? Compartiu els gustos de Sénia i dels altres booktagejats? Deixeu als comentaris els vostres llibres favorits, fem una gran llista literària!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €