Plans per València ‘Lowcost’

Hi ha infinitat de coses que pots fer a València sense necessitat de gastar-te molts diners, però moltes vegades no són tan visibles. Des de Tresdeu hem fet una recerca per a apropar-te els plans més barats de la ciutat, diversos i divertits. Descobreix-los! 

 

Cinestudio d’Or

Potser no ho sabies, però a Gran Via s’amaga u dels cinemes més especials de tota la ciutat. Es tracta de Cinestudio d’Or, un lloc on pots veure pel·lícules reestrenades i per un tan sols 3 euros i mig pots gaudir de dues projeccions. Una alternativa als cinemes convencionals i sobretot, més econòmica. En concret al carrer de l’Almirall Cadarso, 31. 

Cinestudio d'Or

Imatge via Cinestudio d’Or

 

Banys d’Almirall

Al cor del centre històric de la ciutat podràs fer una visita gratuïta als Banys d’Almirall. Aquest és un edifici d’arquitectura islàmica que data del segle XIII. Et permetrà fer-te una idea de com eren els banys a aquella època. A més, pots gaudir d’una visita guiada els dimarts i diumenges. 

Banys Almirall

Imatge via Diario de un Viajero

 

Museu de Belles Arts de València 

Al Museu de Belles Arts de València pots trobar exposicions i activitats d’arts escèniques i cinema gratuïtes. A més, gaudiràs d’un dels museus més importants de la ciutat on es poden contemplar obres d’artistes com Joaquin Sorolla. Es localitza al Carrer de Sant Pius V, 9. 

Imatge via Horta Noticias

 

Centre Cultural el Carme 

A aquest centre de cultura contemporània pots descobrir un fum d’exposicions i activitats com, per exemple, trobades de pintura i el millor és que són gratuïtes. Un lloc on es fomenta la cultura i on de segur voldràs tornar a anar. Ves al carrer del Museu, 2 i omplit de cultura!

Imatge via Lingua Schools

 

Llotja de la Seda

Un dels edificis més característics i visitats de la ciutat. Es tracta d’una obra del gòtic civil valencià declarat Patrimoni de la Humanitat per UNESCO. Un lloc de comerç en el passat que pots visitar hui en dia gratis diumenges i festius, i per un baix preu els altres dies.

Imatge via Comunitat Valenciana

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €