Els 4 millors animes segons Cinema Jove

L’anime és un dels gèneres d’animació amb més repercussió en els últims temps i que cada vegada està més de moda. Aquest gènere d’origen japonés mescla l’entreteniment amb l’herència cultural del país. La 37a edició del Cinema Jove ha fet la seua selecció i ha compartit quins són “els déus de l’anime” segons l’organització, i a Tresdeu t’ho contem: 

1.‘Inu-Oh’  (Masaaki Yuasa, 2021). Aquesta producció tracta d’un artista que va tindre molt d’èxit al Japó del segle XV. Un drama històric amb un estil visual hipnòtic i l’estètica psicodèlica pròpia de l’anime que reprodueix la relació d’amistat entre Inu-Oh i un intèrpret invident de biwa.

2. ‘Eiga OddTaxi: In the Woods’ (Baku Kinoshita, 2022). Aquesta pel·lícula d’anime tracta el misteri existent en la sèrie televisiva del nom al qual fa referència el títol. Aquesta producció es basa en les conversacions entre un taxista excèntric i els seus clients, destacant un d’ells: un estudiant universitari que aspira a fer-se viral a les xarxes. 

3. ‘Quiero comerme tu páncreas’ (Shin’ichirô Ushijima, 2018). Aquest drama romàntic tracta l’enamorament entre un estudiant de batxillerat i la seua companya amb una malaltia de pàncrees letal.  

4. ‘La casa encantada en El Cabo’. Aquesta producció dona una ullada enrere a una casa tradicional japonesa anomenada Mayoiga, des de la qual es pot veure el mar. A aquesta coneixem a la protagonista, una jove de 17 anys que troba el seu lloc al món. 

Anime

Imatge via Pikisuperstar

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €