Els restaurants vegetarians de Castelló de la Plana

Castelló de la Plana és l’última parada que fem a la trilogia dels restaurants vegans i vegetarians del País Valencià. Aquesta vegada traspassem fronteres i anem més enllà de la capital per a oferir-vos el millor contingut culinari de la província. 

The Green Burger

Una de les cuines vegetarianes més sol·licitades a Castelló de la Plana que recorda als restaurants americans especialitzats en hamburgueses. Al carrer d’Honori García i García número 3 podreu gaudir d’una gran varietat de burguers veganes i vegetarianes, pizzes i postres 100% ecològics. 

Imatge via The Green Burguer

Enkuentro 

Aquest restaurant compta amb una gran oferta de plats vegans i vegetarians per a promoure una alimentació conscient i saludable que pots probar al carrer Cervantes, 6. Menú complet i amb opcions sense gluten. 

Imatge via Enkuentro

L’amanida 

L’amanida és una parada obligatòria si eres un gurú del menjar vegetarià i vegà. Es troba al carrer Temprado 19 i podràs degustar de menús variats i deliciosos amb productes ecològics i frescs. A més, no cal que deixes la teua mascota a casa, ja que podrà acompanyar-te al restaurant. 

Imatge via L’Amanida

Saboro 

Si prefereixes gaudir de la gastronomia vegetariana des de casa, pots passar a recollir el teu plat preferit a Saboro, un punt de ‘take away’ al carrer José María Mulet Ortiz 22. També et conviden a portar els teus propis ‘tuppers’ per a no generar residus.

Imatge via Instagram

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €