La festa d’aniversari del Carnet Jove a Alacant comptarà amb Nathy Peluso

Tal i com ja et vam contar fa unes setmanes, el Carnet Jove està de celebracions. 30 anys no es compleixen tots els anys, i per això s’han organitzat 4 grans concerts en diferents poblacions valencianes. El primer a la localitat de Potries emmarcat en el BlaiFest ja ha sigut celebrat. Aquesta setmana se celebrarà el d’Alacant i la setmana que ve vindrà el plat fort amb dos grans concerts a València i Castelló.

Concert Alacant

El proper 16 de febrer, la Sala The One de Sant Vicent del Raspeig, rebrà l’argentina Nathy Peluso. Estarà ben acompanyada pels Atupa amb les últimes cançons estrenades en solitari pel seu membre Fran Yera. Precisament Fran ha participat en la campanya Què dus amb tu?

En les anteriors setmanes, el jove influencer eldenc Pablo Brotons, i l’instagrammer culinari Miquel “Suculent” Gilabert, ha sortejat entrades per aquest concert. Actualment pots comprar la teua entrada per tan sols 5€ i recorda que deuràs portar amb tu el Carnet Jove per validar l’entrada.

Concert Castelló

Ja en la pròxima setmana, el divendres 22, la Sala Opal de Castelló rebrà un gran concert. Tremenda Jauría, Buhos, La Sra. Tomasa i Periferia Norte. Precisament JazzWoman, integrant de Periferia ens mostrava què du amb ella.

Tens actiu un sorteig d’entrades al perfil d’Instagram de Tres Voltes Rebel. Si no vols temptar a la sort, fes-te ja amb la teua entrada en aquest enllaç, per tan sols 5€. Recorda portar amb tu el Carnet Jove per validar l’entrada.

Concert València

I el mateix dia però a la ciutat de València, també tindràs un concert amb el descompte per Carnet Jove. Al Ram Club (La Rambleta) de València estaran actuant Varry Brava, Mourn i Joe Pask. Per aquest concert teniu actiu un sorteig de la mà de la instagrammer valenciana Victoria Moyano més coneguda com Miss Personal Chopped.

Teatres

I no només música! Els teatres de l’IVC se sumen a les activitats oferides per a les persones usuàries del Carnet Jove. El Teatre Principal de Castelló participa en la celebració del 30 aniversari del Carnet Jove amb un 50% de descompte en els seus espectacles del mes de febrer. El Teatre Principal de València posarà les entrades de l’obra Speakeasy a un preu especial de 5€, per al 23 i 24 de febrer. per la seua banda el Teatre Rialto de València et convida a veure l’obra Tirant a un preu especial de 3€ del 14 al 24 de febrer.

Ofertes especials

Més enllà dels descomptes oferits pels 30 anys del Carnet Jove, a aquest enllaç podràs trobar més ofertes especials. I al següent enllaç podràs consultar tots els descomptes del Carnet Jove en la Comunitat Valenciana, per categoria, província i municipi.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €