Apunta la teua banda al concurs de maquetes Pasa el micro ¡abuelo!

Torna el concurs de bandes Pasa el micro, ¡abuelo! La N Flotante al costat del Festival Vesos presenta la sisena edició del mític concurs de maquetes amb l’afany per promoure la cultura musical a tot el País Valencià. Enguany, el 21 de juny a Amstel Art. Veles e Vents de València coneixerem a la banda que heretarà el micròfon en 2019. El públic assistent i un jurat especialitzat entre el qual es troba Tresdeu, triarà la banda guanyadora. El 21 de juny, tres bandes finalistes compartiran cartell amb Nomera, l’últim guanyador del concurs. Al vídeo, un fragment de la seua actuació a la passada edició.

Pasa el micro, ¡abuelo!

Pasa el micro abuelo cartellEl guanyador d’aquesta nova edició serà elegit entre el públic assistent al concert i un jurat especialitzat. El grup guanyador obtindrà com a premi la gravació d’un EP de 3 cançons a Stardust Produciones a càrrec de Sergio Devece, una sessió fotogràfica a càrrec de Reaktiu, assessorament en comunicació per La N Flotante i la participació en la quarta edició del Festival Vesos. Hi haurà un segon premi per a la segona banda que més vots obtinga el dia de la final. El grup subcampió podrà triar entre la gravació d’un single o una gravació en directe gentilesa de Micky González SpoonCity.

Els participants podran enviar entre 3-5 temes, ja siguen arxius mp3 o enllaços (Bandcamp, YouTube…) a l’adreça de correu lanflotante@gmail.com. Acompanyats d’una biografia i una fotografia, FINS EL 5 DE MAIG (inclòs). Entre totes les participants, l’organització seleccionarà 20 propostes. Posteriorment, un jurat especialitzat del qual formarà part Tresdeu, triarà als 3 finalistes i el 21 de juny actuaran amb Nomera. Assabenta’t de totes les novetats que es presenten a l’esdeveniment de Facebook.

Des de La N Flotante es reafirmen en la seua aposta per ajudar i fomentar la música produïda al País Valencià i llancen amb il·lusió aquesta nova edició del concurs. Un concurs en format directe per a les bandes, cosa que diferencia Pasa el micro, ¡abuelo! d’altres certàmens. Tresdeu participa enguany com a jurat en aquest concurs i així col·labora al descobriment de nous valors i projectes musicals valencians.

Bases completes

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €