Festiu 2019, comença el repartiment de la Guia dels Festivals Valencians

Ens complau presentar-vos la portada del Festiu 2109. Un any més i ja estem en la setena edició del Festiu, la Guia dels Festivals Valencians, la qual podreu trobar en breus setmanes a quasi tots els racons del País Valencià. Des de Tresdeu continuem en la mateixa senda però, com sempre, introduint novetats i millores a tots els nivells. És un privilegi poder continuar amb les idees fonamentals: textos íntegrament en valencià, llenguatge inclusiu, responsabilitat mediambiental i vertebració del territori a través de la comarcalització.

Col·laboracions

Portada Festiu 2019

Portada Festiu 2019

Per a l’edició de 2019 comptarem amb la redacció de Marta Asunción i el disseny i maquetació de bram studio. També amb diversos testimonis i articles de personatges rellevants de la cultura valenciana. Tenim l’orgull de poder anunciar que ha col·laborat al Festiu 2019 Toni Mejías, periodista i veu de Los Chikos del Maíz i Riot Propaganda.

Repeteix article el cuiner i instagrammer Suculent Gilabert després de l’èxit que va tenir el seu article del 2018. També comptarem el músic i col·laborador del magazín El Matí À Punt Lluís Mosquera. A més, tindrem la possibilitat de disposar d’una veu autoritzada del panorama musical valencià com és la de la gerent de Suport Produccions, Annabel Nadal. No podia faltar una periodista musical com Anaïs López qui ha escrit i escriu en diversos mitjans com BEAT Valencia o Mondo Sonoro. Finalment, l’artista gràfic Gonçal Beneyto també repeteix amb la seua divertida vinyeta còmica sobre festivals.

A banda dels articles d’opinió, el Festiu 2019 portarà playlists de Spotify del festivals valencians a les quals podràs accedir fàcilment amb el mòbil gràcies als codis QR que incorpora. També hi hauran testimonis de joves que han acudit a festivals i ens contaran de primera mà la seua experiència. I a les pàgines centrals, repeteix el mapa de les comarques del País Valencià per situar geogràficament cada festival, amb la col·laboració i patrocini del Carnet Jove de l’IVAJ, el qual compleix 30 anys.

Repartiment Festiu 2019

Aquesta setmana ha començat el repartiment a la ciutat de València i continuarà per Castelló i Alacant, i seguidament per la resta de localitats valencianes. De nord a sud i d’est a oest, podràs trobar aquesta publicació gratuïta a bars, pubs, biblioteques, casals joves, llibreries, geladeries o quioscs del teu poble. 15.000 exemplars els quals també podràs trobar a les facultats de la UJI, UPV, UV, UA i UMH.

I recorda, te la pots emportar a casa, la pots regalar, la pots compartir o simplement canviar-la d’ubicació perquè arribe a més gent. I si no trobes el Festiu no et preocupes, posa’t en contacte amb nosaltres per qualsevol de les nostres xarxes i et direm el lloc més proper on trobar el Festiu. I pròximament llançarem la versió en línia.

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €