Festival Desllunat 2019, arts en viu al carrer

La quinzena edició del Desllunat porta amb ella un canvi de nom, ja que desapareix el “Pop al carrer”, encara que de segur que continuarà sent igual d’especial. Aquest divendres 19 i dissabte 20, la plaça de les Palmeretes acollirà el Desllunat 2019, festival que combina cuina agroecològica i arts en viu. Com el seu propi nom indica, la plaça està rodejada de palmeres, i a més, està a uns metres de la platja i a la vora d’un llac menut; totalment acollidora. Us deixem el vídeo de la 13a edició si mai ho haveu viscut.

Cartell Desllunat 2019Enguany, la música anirà a càrrec de Javier Vercher, un dels millors saxofonistes d’Europa, amb el seu projecte Agricultural Wisdom, que compta amb una banda formada íntegrament per músics valencians. També veurem a Dani Miquel amb el projecte La mare carabassera i a l’acordionista català Carles Belda. Tampoc ens perdem l’actuació del Petit de Cal Eril, grup català que estrena al País Valencià el seu darrer treball Energia Fosca.

A més, el Desllunat oferirà teatre musical de carrer amb El Ball de Sant Vito. I des de Kènia arribarà la companyia de circ anomenada Mighty Jumbo, que farà gaudir a grans i menuts.

El festival aprofita l’arribada de gent d’altres pobles i ciutats per promocionar Tavernes. Una excel·lent oportunitat de visitar els seus racons més especials, com per exemple, la Cova de Bolomor. I si no pots acudir el festival, no patisques perquè serà retransmés via streaming seguint aquest enllaç.

Horaris Desllunat 2019

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €