Jam Studios, els vídeos d’alta qualitat musical que triomfen a Instagram

A principis d’aquest estiu va sorgir un nou canal d’Instagram i Facebook anomenat Jam Studios. A dia de hui, els 12 vídeos publicats acumulen milers de visualitzacions i centenars de comentaris. Ubicat a la Canyada (Horta Oest), l’estudi es dedica a gravar cançons, normalment versions, amb artistes coneguts per pertànyer a diferents grups valencians. Així, podem veure a diferents vídeos als i les components de Mafalda, Funkiwis, Novus Ordo, Insoma, Radio Rude, Contra-Band, The Dance Crashers… Ací podeu veure la versió amb beat box del clàssic “Just a gigolo” interpretat per Marcos de Mafalda.

Però no sols de grans veus viu el canal també podem veure magnífics solos amb diferents instruments com aquest de Vincen Garcia, baix de Funkiwis i Mafalda.

No us perdeu la resta de vídeos visitant el seu perfil d’Instagram o de Facebook. Miguel Yubero s’encarrega de la imatge, mentre que del so i la música es fan càrrec Daniel Martínez, Dani Benajes i Ferran Verdú, tots membres de les bandes anteriorment esmentades i treballant a Jam Studios.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €