Música de cinema, jazz i més a la platja de València [Gratuït!]

La Platja de les Arenes de València acull els pròxims 5, 7 i 8 de setembre el cicle de concerts Música a la Mar. Una excel·lent oportunitat per gaudir d’una vetlada de música i brisa marina, en un cicle organitzat pel Palau de la Música de València. L’entrada serà lliure i tindrà lloc a les 21:00 hores cadascun dels tres dies. Hi podrem viure tres concerts gratuïts de jazz, música de banda i música de cinema.

Música de Cinema

Foto d’Eva Ripoll

Programació Música a la mar

El dijous, la Sedajazz Big Band obrirà el cicle acompanyada de Viktorija Pilatovic, Thaïs Morell i Arahi Martinez. Sota la direcció de Francisco Ángel Blanco, ens oferiran una Latin Jazz Party. El dissabte 7 serà el torn de l’Orquestra de València dirigida per Ramón Tebar, i interpretaran diverses peces de compositors com Ravel, Chabrier, Albéniz o De Falla. Diumenge, per últim, podrem gaudir de música de cinema interpretada per la Banda Simfònica del Marítim dirigida per Víctor Soria. Entre les peces podrem escoltar la música de pel·lícules com 2001: Una odissea de l’espai, El Rei Lleó, Pirates del Carib, La Guerra de les Galàxies i El Senyor dels Anells.

Música de cinema

L’edició de l’any passat va ser tot un èxit. L’Orquestra de València va protagonitzar un concert a la mateixa platja que va congregar més de 2.000 persones. Per això, enguany s’ha volgut tornar a repetir l’experiència, però ampliant el ventall a tres concerts. Cadascun dels concerts representa la característica programació del Palau: el jazz, la música simfònica i la música de banda. Els concerts s’oferiran sobre un escenari de 300 metres quadrats amb una cúpula transparent. També comptarà amb dos torres laterals de so i dos prolongacions de pantalles led de 4 x 2,60 metres. Agafeu sopar, beguda, la manteta del pícnic i pilleu bon lloc per viure tres vetlades d’estiu perfectes de bona música.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €