Nativa estrena el seu primer disc homenatjant els seus orígens

Després de conèixer les primeres pinzellades de Nativa en forma de dos singles, hui 20 de setembre ja està disponible en físic i digital el seu primer disc homònim. Nativa (Propaganda pel fet, 2019) arriba amb l’objectiu de canalitzar la inquietud creativa d’aquests cinc components de La Raíz. Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, José Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa entenen la música com un codi agitador de consciències, així naix Nativa. Escolta el disc complet ací:

El primer treball de Nativa juga amb sons més orgànics i electrònics. Ho van deixar veure en els seus dos singles, “Rua Na Selva” (amb un videoclip que ja acumula més de 100.000 reproduccions) i  “Nadie”. Un total de 12 cançons que mantenen el compromís per lluitar contra determinades lacres de hui en dia com la injustícia, les desigualtats, la violència, o l’ego desmesurat. Segons conten, “Miss Fantasía”, la cançó que tanca el disc, té molta carga emotiva perquè va sorgir a La Raíz, i ha estat  rescatada per Nativa en format acústic. Un autèntic homenatge als seus orígens.

Aquest disc ha nascut baix els comandaments de Genís Trani i el propi, Adri Faus a la producció. Fins i tot ha viatjat a Nova York, on Alex Psadourakis s’ha encarregat del mastering.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €