2×1 a Benissanó, adeu de Trineu i presentació d’Herba Negra

Trineu Herba Negra«Trineu… game over.» La banda de Benissanó anunciava el passat mes de gener amb aquest breu comunicat la seua fi de trajecte. Una vegada acabat l’estiu van decidir fer una darrera baixada amb el trineu però el passat 20 setembre les condicions climàtiques es van conjurar per fer suspendre el bolo.

El concert compta amb nova data i serà aquest divendres 4 d’octubre a Benissanó amb les amigues d’Herba Negra, que presenten nou disc, i DJ Nitrofoska per tancar la nit. Serà gratuït al Teatre del Pou de Benissanó a partir de les 23 hores.

Trineu

La de demà serà una nit d’inicis i finals. Ja fa uns dies repassàvem algunes de les bandes valencianes que ja no estaran al 2020, però ens vam deixar Trineu. La banda naixia el 2010 a un garatge de Benissanó amb el nom de Trineu Tanoka i en forma de trio. Amb aquest nom i formació van editar dos discs Recull d’Andròmines (Mésdemil, 2011) i Microones (Mésdemil, 2013).

El 2017 es va caure el Tanoka del nom i van incorporar un quart membre per traure el tercer disc Peix Cru un dels últims discs editats per Mésdemil. 9 temes que conformaven un treball nominat a Millor Disc de Rock als Premis Ovidi de 2017. Xavi, Ico, Tubal i Ciro s’acomiaden demà dels escenaris i ho fan de la millor manera possible, a casa i rodejats de amistats.

Trineu presenta el seu nou LP, 'Peix Cru'

Herba Negra

Per la seua banda, el grup de rap del Camp de Túria presenta el seu nou disc homònim Herba Negra. Encara no està disponible a les plataformes, solament dos avançaments com són “Empastre” i “Apitxa”. Així que si voleu escoltar les noves cançons d’Herba Negra haureu d’anar demà al concert de Benissanó on podreu aconseguir el disc físic. Herba Negra està formada pels dos ex-Rapsodes Kpoll i Dj Nitrofoska juntament amb Sandra Aragó i Berta Íñiguez i ja compten amb dos discos anteriors: El renàixer d’abril (Mésdemil, 2016) i Level up! (Mésdemil, 2017).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €