9 d’Octubre antifeixista, el rap valencià et crida a la manifestació

El proper 9 d’Octubre, dia del País Valencià, està convocada la manifestació que arrancarà de la Plaça Sant Agustí a les 18:00 hores. De d’Antifeixistes País Valencià han llançat aquesta cançó per fer una crida a que tothom antifeixista acudisca a la manifestació. Hi participen diverses personalitats del rap valencià, concretament JazzWoman, Tesa, Pangea, Antítesi i Julio Maloa. La música i el so han estat càrrec de DJ Rule i Arnau d’EAR Records.

Manifest Antifeixistes

País Valencià Antifeixista9 D’OCTUBRE: PAÍS VALENCIÀ ANTIFEIXISTA. UNIDES PER LA LLIBERTAT! #9oct_antifeixista

Un any més, les antifeixistes d’arreu del territori ens unim per celebrar aquesta jornada de lluita, el 9 d’octubre. Com sempre, reiterem que aquest no és un dia festiu, sinó combatiu.

Any rere any veiem com el feixisme organitzat als carrers i les institucions passeja amb impunitat no només durant el 9 d’octubre, sinó durant tot l’any. És el nostre deure, doncs, com a antifeixistes, fer front al feixisme tant en aquesta diada com en cada dia de les nostres vides, no només a casa nostra sinó a cada racó del món. Ja ho van fer les lluitadores obreres i revolucionàries durant la Transició, que venien d’una llarga tradició antifeixista: des dels maquis que lluitaren a les muntanyes fins les milicianes que van prendre els fusells per defensar la classe treballadora.

Hui, com sempre, l’antifeixisme continua sent necessari

El necessitem per acabar amb els CIE’s, per fer front al masclisme i la LGTBfòbia, l’anticatalanisme, les morts a la mediterrània, el racisme i tantes altres xacres socials. Però, com sempre, l’antifeixisme necessita un programa revolucionari que faça front al capitalisme, que és el sistema que permet l’explotació i l’opressió humanes, i el que trau a passejar al feixisme sempre que ho necessita.

Per això, hem de ser conscients que, si bé la bèstia del feixisme és la nostra enemiga directa, també ho són els mecanismes que l’alimenten i que la permeten; també són els nostres enemics els cossos policials i militars, la monarquia, les institucions eclesiàstiques i la burgesia.

És el nostre deure fer front a tots aquells que ens sotmeten i que ens volen callades, perquè no podem permetre que mitjançant el seu odi ens dividisquen com a classe treballadora. És el nostre deure estar unides, ser més fortes, més intel·ligents, més tendres, més honestes, més organitzades.

Fem-ho per les que ens van precedir en la lluita i per les que vindran; per les nostres àvies i mares, per Joan Fuster, per Guillem Agulló, per Carlos Palomino, per Sònia Rescalvo, per totes les assassinades i torturades, per les desaparegudes. Per les companyes encausades per aturar desnonaments, per les piqueteres del 8M, per represaliades i exiliades, per les manteres, per totes les que lluiten.

Fem-ho, en definitiva, per nosaltres mateixes: per les que fem front a l’Estat capitalista; per les que rebem la repressió però no ens aturem, sinó que ens reforcem i tornem a la batalla; per les que omplim de vida els nostres barris i pobles; per les que no permetem que els amos ens continuen condemnant a vides de misèria.

Unim-nos!

HUI COM AHIR, LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €