Notícies

Trastos i peladilles! Miss Tagless i el Renao porten novetats

Redacció | 25 octubre 2019

Hola trastos i peladilles! Si hi ha dos youtubers que fan contingut en valencià (o valentúbers) destacats, són Miss Tagless i el Renao. El passat dilluns va sonar la campaneta de notificació al YouTube dos vegades, i és que tant la de Pedreguer com el de Sueca van publicar nou vídeo. Però aquest no és l’únic motiu de l’article i és que ambdós generadors de contingut tenen importants novetats.

Miss Tagless

El vídeo de Miss Tagless, qui us recordem que té un canal a l’Aixeta, és el clàssic de preguntes i respostes. Sílvia respon les preguntes que li envien seguidores i seguidors, algunes més compromeses que altres… Així podem conéixer l’opinió de Miss Tagless sobre el panorama musical valencià, sobre viure a València o Londres, fer contingut a YouTube en valencià, i alguna més íntima… A banda d’això també volem destacar que la setmana passada, Miss Tagless va debutar com a monologuista a Comediants. Podeu veure el seu monòleg a YouTube, on bromeja sobre la seua tasca de youtuber.

El Renao

També el dilluns, el Renao publicà un vídeo narrant un nou capítol del seu culebró amb el grup de Facebook “No eres de Sueca si“. Ningú és profeta a la seua terra i tampoc als grups de Facebook, així que un usuari d’aquest grup va criticar el seu contingut per generar debat. Fins al punt de que algú proposà tirar-lo del grup. Tirar al Renao d’un grup de Facebook? Ell que és youtuber i mig hacker… En fi, si voleu conéixer tota la història doneu-li al play. En quant a la gran novetat que ens porta René, és que s’ha fet un Patreon. Recordeu que Patreon és una plataforma de micromecenatge continu. De fet és el projecte principal que va inspirar l’Aixeta. Si us agrada el seu contingut i voleu ajudar-lo a que continue creant, ja sabeu que podeu col·laborar aportant-li 1 dòlar al mes.

, , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.