TruenoRayo Fest: música i il·lustració per educar en la igualtat

Aquest dijous 24 i fins el dissabte 26 d’octubre, l’espai conegut com La Mutant, ubicat a la ciutat de València, acull la sisena edició del TruenoRayo Fest. Un festival que va nàixer amb el propòsit d’esdevenir una cita anual en el calendari de festivals difonent la música i la il·lustració, no sols valenciana i estatal, sinó també internacional. A més, el TruenoRayo Fest es caracteritza per potenciar la música com a plataforma de difusió cultural reivindicant el paper de la dona com a rol actiu de la música. Tant de les artistes com de les tècniques, professionals de la producció i en els principals llocs de direcció. Per fer-vos una idea, us deixem el vídeo resum de l’edició de l’any passat.

TruenoRayo Fest 2019

El leitmotiv del TruenoRayo és educar en la igualtat i en la diversitat, per acabar definitivament amb la desigualtat en la indústria musical. Així, es compta amb un cartell on artistes de primer nivell estaran acompanyades per bandes joves i emergents per poder dotar aquestes de referents, suport i oportunitats per desenvolupar la seua carrera.

El dijous 24 d’octubre es projectarà el documental argentí Una banda de chicas, el qual conta les peripècies que sofreixen les dones, lesbianes i trans per seguir fent el que volen fer: música. Abans hi haurà també una xarrada amb el títol Traducción y género. Durant el divendres 25 podrem gaudir dels directes de Lorena Álvarez, Texxcoco, Novio Caballo, Lisasinson, Hoax Fellows, Cero en Conducta i Tashy Divas. El dissabte serà el torn d’Antifan, Las Odio, Pau Vallvé, Hickeys, Amparito, Las Despechadas Pinchadiscos i Chico&Chico DJs.

Per entrar al TruenoRayo Fest serà necessari adquirir entrada d’un sol dia (8€) o abonament de dos (15€). Excepte per a les sessions de DJs que seran al Pati 2 de La Mutant. L’accés a les activitats del dijous seran gratuïtes però cal retirar entrada.

Horaris

TruenoRayo Fest

Horari Dijous

TruenoRayo Fest

Horaris Divendres

TruenoRayo Fest

Horaris Dissabte

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €