Viu el teu propi 10-N amb el joc de taula valencià: e-lecciones

A la plataforma Verkami sempre hi trobem projectes valencians interessants. Com per exemple un joc de taula que qualsevol estratega polític i amant dels jocs d’estratègia deuria conèixer. Viu la teua pròpia nit electora, repta a debats, defuig la temptació de la corrupció, pacta, conquista territoris… Comença ja la teua campanya. E-lecciones generales és un joc d’estratègia didàctic sobre els processos electorals, pensat per partides de 2 a 6 jugadors. Recomanat per a jugadors a partir de 9 anys i disponible en dues edicions: castellà i valencià. Ja podeu adquirir-lo participant al Verkami i quan contacten amb vosaltres per a confirmar la comanda indiqueu en quin idioma el voleu.

EL JOC

E-lecciones generales permet l’aprenentatge d’un procés electoral, però també …

  • arrabassar territoris ja conquerits per l’oposició
  • desvelar problemes interns o polèmics de l’oponent
  • reptar a debat o imposar una jornada de reflexió
  • i, finalment, una nit electoral, inclòs escrutini i repartiment d’escons de forma divertida.

Regles d’e-lecciones

Es tracta de conquerir com més províncies millor, a el més pur estil de clàssics com Risk. Reuneix cartes de programa per poder presentar-te com a candidat i prepara les teues cartes de campanya per contrarestar les investigacions al teu partit. Conquesta sense parar fins a arribar als 176 escons necessaris per a una majoria absoluta o, si ningú és capaç de coronar-se President, pacta amb els oponents per a un Govern de coalició.

Cartes especials

I, per donar-li més sal al joc, aquestes són algunes de les cartes de campanya especials amb les quals et trobaràs:

  • CARTA CORRUPCIÓ: Què dir de la seua vinculació amb la política? Si la reps, perdràs l’últim dels territoris conquistats. Només pots contrarestar-la, si eres capaç de manipular els mitjans de comunicació i als votants, per partida doble.
  • CARTA LLARGA DISTÀNCIA: El més semblant a una oferta 2×1. Et dóna la possibilitat d’un viatge d’anada i tornada a qualsevol punt de mapa per a una conquesta sorpresa. I, per si no en tenies prou, segueix el teu torn amb normalitat.
  • CARTA DEBAT: Repta a tothom a un debat i que guanye el que millor preparat estiga. El premi s’ho mereix, però hauràs d’esperar a tindre el joc a les teues mans per saber què és.
  • CARTA JORNADA DE REFLEXIÓ: Et farà pensar molt. Veuràs com tots els teus rivals avancen mentre et llepes les ferides.

I això només és una mostra. No et perdes aquest vídeo-resum de les instruccions.

Un cop finalitzada la campanya de crowdfunding (23 de novembre) la maquinària es posarà en marxa perquè el joc i les recompenses arriben abans de les festes nadalenques. En tot cas, la campanya ha anat molt bé, i tot fa indicar que faran una tirada prèvia perquè els primers mecenes tinguen el seu joc el més aviat possible.

Sanserif Creatius

Sanserif Creatius és un laboratori d’idees sorgit del Jordan College d’Oxford i especialitzat en crear objectes de desig, des d’identitat corporativa a producte, interiorisme o complements de moda. Apassionats pels jocs de taula i els mons de fantasia. I també per la política. En tot cas, qualsevol indicació o dubte, podeu contactar amb Sanserif a través del correu electrònic jose@sanserif.es.

E-lecciones generals

Equip de Sanserif

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €