Ja disponible per escoltar i descarregar el disc debut d’Apologia

El vila-realencs Apologia presenten el seu primer LP homònim, nominat als recents Premis Ovidi com a Millor Disc de Rock. Després de donar a conèixer alguns avançaments com “Desperte” o “Amb Pluja i Amb Fredʼ -amb la col·laboració de Xavi Sarrià-, ara coneixem el treball complet. El podeu escoltar a YouTube i també a altres plataformes com Spotify, Apple Music, i descarregar a Bandcamp gratuïtament o fent una donació voluntària. També podeu visitar la seua nova pàgina web.

Apologia concertLa capacitat compositiva i sonora del grup es mostra en la versatilitat sonora dels temes del disc, que oscil·len entre el hardcore, el punk, el pop o el rock. A més, Apologia ha comptat amb col·laboracions de luxe com ara Xavi Sarrià, Maluks  o la borrianenca Tatiana Javaloyes (“Antifeixistes”).

Concert Presentació Apologia

Apologia, s’estrena amb molta força, i vol mostrar-ho amb un directe enèrgic i vital. I així ho faran el pròxim 30 de novembre a les 23:30h a la sala Japan de Vila-real on tindran com a companyes d’escenari a Epicentre. Serà un concert molt especial amb col·laboracions i sorpreses que anunciaran els propers dies. A més, Apologia ha decidit que el concert siga amb “taquilla inversa”. És a dir, que cada assistent aporte el que puga i vulga al projecte.

Aquest projecte neix de la mà de Pablo Valle (Tirant lo Rock). Li fan costat altres músics veterans del panorama valencià com “el Pinya” d’Almorranes Garrapinyaes. Està compost per deu cançons de guitarres molt poderoses, melodies potents i ritmes ràpids. També unes lletres de rebel·lia, lluita i amor fan d’aquest un àlbum únic i ple de personalitat. Així ho confirma a més, la presència de Pedro Martínez (El Último Ke Zierre) a la producció, la de Sam Ferrer -que ha treballat amb ZOO, Auxili o Mafalda– a la gravació als WZ ESTUDI de Borriol i la de Kike Sanchís -que ha col·laborat amb Desakato– dels Greendesert d’Oviedo amb la masterització.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €