Samantha Gilabert, a un pas d’entrar a Operación Triunfo 2020

La cantant beniarresina i del grup Cactus, Samantha Gilabert ha superat l’últim càsting per entrar a Operación Triunfo. El talent-show de Televisió Espanyola va celebrar el passat dimarts l’última prova per escollir 30 candidats a candidates que participaran a la Gala 0. Aquesta gala, la qual encara no té data d’emissió, servirà per conèixer en directe els i les 16 concursants que finalment entraran a l’Acadèmia. Ací teniu el moment de l’actuació grupal de Samantha junt amb 4 companyes més.

Dilluns passat arribaven a la cita final 86 aspirants. Després d’una prova de cant a cappella, al primer veredicte van sobreviure 50. Dividits en equips de cinc, dimarts es van enfrontar a una cançó grupal i després d’un segon veredicte van quedar els i les 30 finalistes. Les dues proves es van poder seguir en directe per Internet al Canal Oficial d’Operación Triunfo a YouTube.

A l’actuació grupal també podem veure a Laura Rambla de qui també us hem parlat des de Tresdeu. Malauradament no va passar aquest tall, però ja s’ha mostrat recuperada a través de les seues xarxes. Comenta que ja ha tornat a la rutina i que continuarà composant, pujant versions i gravant nous temes. A més és una de les finalistes per als Premis Tresdeu 2019, encara pot emportar-se una alegria!

També podem veure a Sandra Groove, veïna d’Alboraia però natural d’Almeria. Sandra també ha passat entre els 30 afortunades encara que ella ja té experiència, doncs va participar al talent-show La Voz.

Samantha Gilabert

Aquesta és la segona edició d’Operación Triunfo a la qual es presenta Samantha Gilabert. Poc coneixíem d’ella a banda de ser una de les veus de Cactus i que és natural de Beniarrés (el Comtat). Ara, gràcies al seu pas pel càsting d’OT, hem sabut que pateix d’hipoacúsia neurosensorial, que es guia turística i que treballa a un hotel a Lanzarote. Samantha empra audiòfons perquè té un 60% de pèrdua auditiva i s’ajuda de la seua habilitat per llegir ells llavis. Ací us deixem el vídeo de com va passar el càsting a València.

OT 2020

A banda dels i les 30 aspirants que lluitaran per 16 llocs a l’Acadèmia poc més se sap de la nova edició. De moment, es coneix que el programa tornarà a televisió el primer trimestre de 2020, així que presumiblement la Gala 0 tinga lloc al mes de gener. Segons apunta Tinet Rubira, director de Gestmusic, estem davant el càsting més potent de tota la història d’Operación Triunfo. El directiu ha comentat per Twitter que estem davant una gran edició. També es coneixen els noms de dos nous professors. L’actor del programa de TV3 Polònia Ivan Labanda, s’incorpora a l’Acadèmia per exercir de professor d’interpretació. A més, la cantant i compositora Zahara estarà a càrrec de la formació en Cultura Musical.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €