[Vídeo] El testimonis de l’orgull que et faran reflexionar

Testigos del orgullo és un curtmetratge documental que compta amb personalitats públiques com el diputat a les Corts Valencianes, i un dels 50 gais més influents de l’estat, Fran Ferri, o la dragqueer i artista contemporània Liz Dust. Al documental també podem veure persones anònimes del col·lectiu LGTBI com Carla Serrano i Teo Martínez. Els testimonis dels quatre protagonistes tenen molt en comú: compartir la seua visió amb orgull, reflexió i opinió de les seues vivències, inseguretats, creixement personal i de el món de què els envolta. El pots veure ací complet.

Cinética emocional

Dirigit per Carlos Giménez, el documental planteja temes variats i actuals. Es parla amb naturalitat sobre la ruptura de patrons de gènere, l’homofòbia, plomafòbia, masclisme, bisexualitat, transvestisme, transsexualitat, les formes d’educar i de respecte.

El canal de Cinètica Emocional està dedicat a la realització de curtmetratges emocionals. Moments i etapes de la nostra vida que tots passem i cal viure-les per poder conèixer-nos com a persones i créixer. Els projectes dirigits per Carlos Giménez i amb guió de Carla Serrano.

La intenció del canal és arribar a connectar amb el públic i ajudar a poder entendre’ns tots, quan sapiguem obrir-nos i comunicar quins són els nostres sentiments. Emprar el vídeo com a forma de transmetre, transcendir i canviar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €