El que falla d’À Punt segons Miss Tagless, una veritat que fot

Una de les valentúbers més veteranes Miss Tagless acaba de publicar a YouTube un reflexiu i valent vídeo sota el títol Què falla d’À Punt. En ell detalla, sempre des de la seua opinió, els motius pels quals la nova televisió pública valenciana falla. Tot i que Sílvia ha participat i col·laborat a diversos programes d’À Punt tant de televisió com de ràdio i ara en cap, remarca que aquest vídeo no és cap rabieta. En poc més d’un quart d’hora ens exposa punt per punt els aspectes que detecta que fallen a À Punt.

Per què falla À Punt?

Abans que res, recordeu que Miss Tagless es troba a la plataforma L’Aixeta i allí podràs veure abans que a YouTube els seus vídeos. Passant a comentar el vídeo, Sílvia parteix de coses bàsiques com que el nom triat per a la televisió no és el més encertat. Altra errada de partida és que li sembla una continuació de Canal 9. Després parla també del poc encertat inici que va tindre amb una graella pobra, i el contingut repetitiu.

Altres temes que tracta són la inconsistència d’horaris i emissions dels programes i la repetició constant de convidats i presentadors com Eugeni Alemany, tot i la seua professionalitat. I el que ella considera pitjor, episodis de blanqueig de certs personatges com Arévalo o David Suárez.

Eugeni Alemany

Quasi paral·lelament, l’usuari de Twitter Andrés Boix, professor Dret Administratiu de la UV exposava la seua opinió crítica també contra À Punt. Acompanyava el tuit amb les dades d’audiència d’À Punt del diumenge 26 i acusava la televisió de cutre, sense interés i masclista.

À Punt falla

Eugeni Alemany se sumava a la conversa per incidir en que À Punt té el problema de voler configurar una programació fixant-se en una gent que ja ha decidit no veure aquest canal.

À Punt falla

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €