Estrena exclusiva! “La Roda” és el nou videoclip de MO’Roots

Us presentem en exclusiva el nou videoclip de MO’Roots “La Roda” amb la col·laboració de David Payà del Diluvi. “La Roda” forma part de Ressorgiran el primer EP del grup format per una desena de músics de les marines d’Alacant. Mo’Roots conjuga melodies i ritmes que passen pel reggae, la música llatina, el rock i l’electrònica. Es tracta d’una cançó molt especial per al grup, ja que ens parla de la vida en el sentit més natural i costumista, i ho fa de tu a tu. Sense més preàmbuls, doneu-li play al vídeo.

“La Roda” descriu el transcurs d’un dia normal d’una persona, que podríem ser qualsevol de nosaltres. És eixa lluita entre passió i rutina, entre l’obligació i la devoció, en paraules de Kiko (autor de la lletra): «és una posada en valor d’un dia normal de cadascú de nosaltres. Tots hem tingut somnis, aspiracions o fins i tot, hobbies que sempre hem somiat en que deixarien de ser-ho per convertir-se en la nostra feina. Aquella feina amb la qual seriem feliços si poguérem viure d’ella però que, tristament, les agulles punxen el globus per que despertes i tot segueix».

Videoclip “La Roda”

El videoclip tracta de donar resposta a eixa persona ja adulta que ha perdut la motivació amb la qual despertar dia a dia. La connexió amb el seu xiquet/a interior. Eixe xiquet/a que apareix quan fem allò que més ens agrada i apassiona, com pot ser la música per als components del grup. Eixa lluita entre seguir les normes d’allò establert, d’eixes fitxes del tauler ben col·locades, i allò que vols i et fa sentir viu. “La Roda” és una cançó que et parla de tu a tu. Et diu: «alça’t, viu, col·loca les teues fitxes del joc i que comence la partida!»

Moment del rodatge Foto: Marta Gómez

El videoclip es va gravar a desembre al paratge natural de la Finca Santa Bàrbara, d’Altea La Vella, el poble que ha apadrinat al grup, per tant la localització és també un xicotet homenatge a aquest. Amb un escàs pressupost, la direcció i producció ha estat a càrrec de Marta Gómez, el que ha suposat el seu debut en la realització de videoclips. Totes les persones que apareixen al videoclip (xiquets/es i extres) havien participat al Verkami i va ser una forma de seguir fent-les protagonistes del projecte.

En paraules de la directora «si haguera de destacar alguna cosa seria la complicitat que va nàixer entre els membres del grup i els xiquets, i la màgia que es respirava al lloc on estàvem, tant per la natura que ens envoltava com per el bon ambient entres les persones que estàvem convivint, i la música, que sempre estava present. Pense que tot això també queda plasmat al videoclip.»

Ressorgiran de MO’Roots

Ressorgiran és el primer treball del grup, un EP de cinc temes propis que s’ofereixen com un tast del grup de la Marina. Una fusió fresca i elegant, sempre abraçada pel sentiment musical mediterrani que els uneix. A l’EP, enregistrat a WZ Estudi i produït per Edu Ripoll i Sam Ferrer, podem trobar col·laboracions com la d’Àlex Seguí (La Gossa Sorda) a “¡Venga Va!” o la de David Payà (El Diluvi) a “La Roda”.

MO'Roots

MO’Roots Foto: Marta Gómez

Cadascuna de les cançons de l’EP té una història pròpia, tant si parlem de la lletra com de la música, amb una barreja d’elements diferent a la resta, mantenint sempre un so i unes textures que doten d’una identitat pròpia a el grup.

MO’Roots arriba amb molta força, ja que creix amb l’espenta d’un públic que els estima i a qui tenen molt a agrair. És gràcies a ells que Ressorgiran veu la llum després del gran èxit que van assolir a la campanya de mecenatge llançada a Verkami. El teniu disponible a plataformes digitals i el dia 7 de febrer podreu escoltar-los en directe a Altea La Vella, a les festes del Crist de la Salut.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €