Tesa recomana aquest àlbum per al confinament

Tesa

Hui ens envia el seu #DiscConfinat la khaleesi de la música en valencià. Ja la vam tenir fa poquet en Tresdeu presentant nou videoclip. Ara Tesa, la rapera rural d’Almussafes ha respost a la nostra crida i ens recomana un disc però ens en deixa un parell més entre línies per poder gaudir també.

Quan tinc temps per davant m’agrada escoltar discs de música. Tot un gust poder escoltar un àlbum sencer. Un que per a mi no caduca mai es “Lujo Ibérico” de la Mala Rodríguez. Però no és el que vaig a recomanar. Vos convide a que escolteu “Neologismes” de Frida. Per a mi el millor disc de rap en valencià que s’ha fet. Disc de referència en el meu repertori. Nominat com a millor disc als Premis Ovidi i amb col·laboracions de luxe com el català Teko. Mereix la pena escoltar-lo (i si teniu temps continueu escoltant l’últim treball de Frida anomenat Gegants, ara en banda).

Així doncs vos deixem amb Neologismes de Frida. Una banda que fa poc va anunciar per les xarxes socials que s’agafava unes vacances indefinides però que ens deixa aquest legat.

Recorda que tu també pots participar en el #DiscConfinat de Tresdeu. Utilitza el hashtag tant en Twitter com en Instagram i envia’ns quin és el vostre disc que escolteu o aneu a escoltar de pe a pa aquests dies.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €