Hèctor Peropadre (Aspencat) està escoltant aquest àlbum

Hèctor Peropadre Disc Confinat

Tornem amb una nova entrega del #DiscConfinat. En aquesta ocasió ens envia el seu àlbum per a escoltar de principi a final a Hèctor Peropadre, músic d’Aspencat, Pep “El Botifarra” o Jonatan Penalba.

Hèctor ens confessa que en aquesta quarantena està escoltant molts directes però com només en podia escollir un ací va el seu suggeriment!

Com va el confinament? Ja esteu farts? Jo sí…

Fa uns quants dies que sols faig que escoltar el disc en directe de La RaízNos volveremos a ver“. Em transporta a les nits de concerts i festivals, dels que segur que tornarem a gaudir molt prompte.

Des de la intro fins al final és pura força i energia, que em ve molt bé en aquests dies: “Nos volveremos a ver cuando salgamos del túnel, tumbando alguna pared para poder ver las nubes… e incendiaremos el mundo otra vez!

I ací vos deixem amb el directe de La Raíz. Recorda que tu també pots participar en el #DiscConfinat utilitzant l’etiqueta tant a Instagram com en Twitter. Cita’ns per fer-nos-ho saber.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €