Palau (Orxata) s’integra a Aina Palmer i llancen “Fallanca”

Una de les artistes revelació de 2020 sens dubte ha sigut Aina Palmer amb el seu disc “Psicopompa“. Ara, però, torna a la càrrega en forma de duet compartint protagonisme amb Jordi Palau (excantant d’Orxata). Aquesta unió de músics polivalents ha donat ja els seus primers resultats que ja podeu escoltar en “Fallanca“, un EP amb 6 talls replets de postfolk i pop.

Entre les cançons que publiquen Aina Palmer podem trobar “Les ungles“, un poema punk-pop sobre la bajona que pot ser l’amor. “Pantomima” que és una cançó de guateque espacial amb reminiscències de pop ié-ié. Els segueix l’interludi “Vestit de flors” i “Mareta” que és pot ser la cançó més postfolk de tot l’EP, i on reinterpreten la clàssica cançó de bressol valenciana. El treball acaba amb “Fènix” que segons els Aina Palmer és «una balada trap sobre fracassos i traumes causats pel desig d’autosuperació» i “Fusilao” que està basada en la darrera carta que va escriure l’últim alcalde republicà de Borriana, Vicent Moliner, l’any 40, quan li acabaven de comunicar la data del seu afusellament.

L’EP, si tot va bé, s’estrenarà al concert del 12 de febrer al festival l’Emac de Borriana del qual vos vam parlar fa uns dies en Tresdeu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €