“T’estime si he begut” i més al Teatre Principal

Després de les festes de nadal torna a obrir el Teatre Principal de València amb una comèdia musical en valencià. El pròxim 8, 9 i 10 de gener estarà representant-se l’obra de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre. Les companyies catalanes presenten T’estimo si he begut d’Empar Moliner, un espectacle amb cançons a partir dels relats de l’autora adaptats al teatre per ella mateixa. “Són històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics”, afirmen. Els horaris seran: Divendres i dissabte a les 20 h, diumenge a les 18 h.

Si és cert el que diuen Malifeta, i segur que no s’heu llegit el llibre, ara teniu l’oportunitat de veure el musical al Principal!

A més a més pròximament també podrem gaudir en el Teatre Principal l’obra Mariana Pineda de Federico García Lorca, aquesta es representarà del 15 al 17 de gener de 2021. Mentre que al Teatre Rialto torna Dinamarca de Josep Lluís i Rodolf Sirera del 15 al 31 de gener de 2021.

T'estime si he begut Dagoll Dagom

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €