Escolta el ‘Nadie sabe nada’ valencià

En Tresdeu estem molt contents de poder radiografiar i seguir la podcastera valenciana. Des de fa anys vos portem les iniciatives en la nostra llengua en aquest format tan portable, i ara tan de moda. Hui vos presentem “Solano & Tur“, una conversa entre l’actor i dramaturg, Ximo Solano i del periodista i escriptor, Joan Tur. El seu eslògan és “Parlem per no callar de tot el que pots imaginar i un poc més. Un podcast que sabem on comencem, no on acabarem“.

Al més pur estil “Nadie sabe nada” el podcast tracta “clixés del cinema, filosofia popular, recomanacions de llibres que no hem acabat o sí, política-ficció, malnoms i la seua història“. “Tindrem “experts” a cabassos, personatges ficticis i, fins i tot, rebrem la visita d’alguns reals. Ens atrevim amb classes particulars de valencià i d’educació sexual… Tu acabes la conversa“.

El primer capítol de Solano & Tur parla de l’ego dels artistes i de la faràndula: “Ens fotem dels que volen que el mon s’extingisca per alguna coseta de no res. L’esquerra moralista i Twitter. Sí, som agosarats o inconscients. Tindrem temps de saber com vendre oli en Japó. I dedicarem un espai, breu, per enviar a fer la mà a algú sempre des del respecte, és clar. Contem a la nostra manera la història de dos gran vividors, Ava Gardner i Frank Sinatra. El repartidor de pizzes de 89 anys. En Amèrica passen coses i nosaltres les comentem. I en aquest programa parlem de sexe, més be de sensualitat. I ens atrevim a endevinar cançons amb només un acord“.

Els podreu trobar en Spotify, iVoox i més!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €