A València i Alacant a partir d’abril concerts mil

La nova normativa ha facilitat que de nou s’organitzen concerts i cicles de música en directe. En aquest article us parlem d’algunes de les cites que s’estan celebrant arreu del País Valencià i on podreu gaudir dels nostres grups o d’altres artistes de renom.

Comencem per l’Hivern a la mar, que ja va acabant i donant pas a la primavera, La Marina de València acull aquest punt de trobada situat en la Marina Sud, que té com a objectiu continuar oferint contingut cultural i musical de qualitat per a tots els públics durant la temporada d’hivern. Amb una estructura de disseny poligonal i transparent, coberta i ventilada, permet albergar esdeveniments de diferents gèneres i formats, garantint les exigències sanitàries actuals i oferint un lloc resguardat del fred i la pluja. Encara podrem gaudir en aquest cicle d’Smoking Souls amb Tenda i 121db (27 de març), Viva Belgrado, Dûrga i Tirano (28 de març), Ginebras, Los Bengala i Futuro Terror (02 d’abril), Antílopez, ElJose i Bosco (03 d’abril), Triangulo de Amor Bizarro i Capricornio Uno (04 d’abril), Kimberley Tell, Dani i María Blaya (05 d’abril) i per últim Xavibo & Marc Seguí, Tórtel i Luna Valle (11 d’abril).

A vora mar, però en Alacant, naix Muelle12 de la mà de Produccions Baltimore, després de l’èxit de Nits Mediterrànies arriba una programació cultural amb tota mena d’arts escèniques que s’allargarà fins al mes d’octubre. El cicle musical creat per la promotora en una època en la qual la #CulturaSegura és essencial, creix i amplia la seua oferta a la vora del Port d’Alacant. Noa, Víctor Manuel, La Fura dels Baus, Ara Malikian, Miguel Poveda, Estrella Morente, Sidecars, La M.O.D.A., Sofía Ellar, Dorian, Funambulista, Juanito Makandé, Miss Caffeina, Marwán, Zoo, Shinova, Los Zigarros, Film Symphony Orchestra, Juan Amodeo o Martita de Graná són alguns dels confirmats.

Muelle 12 Alacant

I també en Alacant sonaran a partir de maig els ritmes de La Fúmiga, El Diluvi o Tesa, que confirmen L’Alacantí com una de les seus pròximes parades.

I tornem de nou a València, que a més de tenir La Pèrgola fins a maig, comença València Alive 2021 produït per The Music Republic. El cartell comptarà amb les actuacions de Nathy Peluso, Amaia, Iván Ferreiro, Los Chikos del Maíz, Dorian, Juanito Makandé, Xoel López, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, El Niño de la Hipoteca, Arnau Griso, Rulo y la Contrabanda, Kutxi Romero, Marlon o Rigoberta Bandini.

Alive València Music Republic

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €