Els Amics de les Arts fan l’últim concert a València

Des del llançament del seu últim disc, “El senyal que esperaves”, Els Amics de les Arts havien manifestat públicament en diverses ocasions que tenien moltes ganes de tocar a València. La situació de pandèmia viscuda durant la gira del grup ha fet que fins ara no s’haja pogut anunciar el primer i únic concert de gira de la banda a capital valenciana.

Els Amics de les Arts actuaran al Teatre Olympia per primera vegada en la seua trajectòria. I en el concert que preparen per a l’ocasió conviuran alguns dels seus nous temes amb d’altres ja clàssics que revisiten, com Jean Luc, 4-3-3 o Louisiana o Els Camps de Cotó.

Sens dubte, el trio barceloní ha aconseguit ser una banda de referència de la música en català contemporània gràcies a les lletres creatives de les seves cançons i un pop ballable i juganer marca de la casa que ha aconseguit ser popular i intergeneracional.

Serà una ocasió molt especial on celebrar una actuació única que preparen en el marc dels seus últims concerts puntuals de final de gira. I és que la banda barcelonina s’acomiada temporalment dels escenaris, ja que aturaran els directes durant almenys un any per enregistrar un nou treball.

En definitiva aquest dimarts 8 de febrer a les 20 h es podran escoltar cançons d’ahir i de hui que ens faran ballar i emocionar en un concert explosiu i elèctric imperdible per a les seguidores i seguidors valencians. Els Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €