Juny arriba farcit de cultura, llig i veuràs!

Inicia el mes de juny i els esdeveniments s’encarreguen de donar-li color al nostre dia a dia. Estàs preparada? Trau l’agenda i anota tot el que t’espera…

La gran final d’Anfluèncers Celebrity, el concurs impulsat per Poliedres

 La cita serà aquest dimecres, 1 de juny, a les 20.00 hores en el Casino Musical de Benimaclet.

El concurs que, va nàixer i s’ha consolidat a través de l’Instagram de Poliedres, arriba a la seua gran final i serà en directe i de forma presencial, amb entrada oberta per a totes i tots.

Un concurs que inicià en gener i que, a dies de hui, han arribat a la final quatre concursants com són l’actriu Anaïs Doménech, la cantant Esther, la periodista Emma Tomàs i el creador de contingut Antonio Iau. Aquesta vesprada, la gent que s’anime anar, tindrà el plaer de votar, votar per l’Anfluèncer Celebrity i l’Anfluèncer del Poble. El resultat? Heu d’anar per a veure com acaba la cosa.

cultura

 Del 3 al 5 de juny Ruge Rosario torna al Cabanyal

 Amb el lema “L’aferra el carrer”, la posada en escena transita pels carrers del barri, amb la del Rosari com a eix. Es tracta de la tercera edició de Ruge Rosario, on l’essència i l’orgull de barri seran les protagonistes en una desfilada de diversitat cultural.

Compta amb el suport del Teatre El Musical, i les impulsores de la cita destaquen que “es reivindica el carrer com a espai de trobada i alegria”.

I quins actes ens esperen durant aquests dies? Des dels “balconcerts” una ruta de concerts pels balcons més típics del Cabanyal on la música és protagonista i, també, als diferents concerts i dj’s que estaran en aquesta nova edició com Ainda Nao, Ruge Rosario Sound System, entre altres, i tindran lloc durant el divendres i dissabte. I, a més, serà el debut de ‘Banda Rosario’.

A tot açò afegir, el concurs de balcons, “Ruge Dansa”, el mercadet que estarà durant tot el festival i més actes que vos esperen durant aquests dies en el Cabanyal- Canyamelar.

‘Venezuela’ en l’Espai Inestable

 El 2 de juny s’estrena “Venezuela” a l’Espai Inestable. Es tracta de l’últim muntatge teatral de la companyia de teatre La Canadiense i AtiroHecho (guanyadors dels IV Premis Tresdeu), un espectacle que suposa el debut per a La Canadiense.

I el més important, què ve a contar-nos? Pretén fer una crítica a la manipulació mediàtica i com els mitjans de comunicació de masses influeixen sobre l’opinió pública. Però, no tot serà en to formal, ja que també les joves intèrprets ens parlaran de l’actualitat informativa, a ritmes televisius, i també hi haurà espai per a la dansa, la música i per a convidats amb rostres ben coneguts com Hu Zhao.

Riures en valencià amb Saray Cerro i Cabrafotuda

 Aquest dissabte 4 de juny, es tanca el cicle de Les Nits de Riures en Valencià en el Teatre El Micalet de València.

I serà el torn de Saray Cerro i Fran Tudela, més conegut com a Cabrafotuda. Les rialles i el bon humor estaran assegurades, tot a partir de les 22.30 hores d’aquest dissabte.

Leo Bassi al Teatre del Raval de Gandia

El Teatre Raval de Gandia tancarà la temporada amb l’humor de Leo Bassi. Tot un clàssic com és el Cicle d’Humor que tindrà lloc aquest dissabte 4 de juny a les 20.00 hores.

Tot amb un únic espectacle, amb l’humorista de prestigi internacional Leo Bassi que celebra el seu espectacle 70.

cultura

Imatge via Leo Bassi

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €